Entertainment

Anita Witzier brengt boek uit voor 60e verjaardag

18 oktober 2021 07:20 Aangepast: 18 oktober 2021 08:11
Beeld © ANP

Anita Witzier wordt op 10 november 60 jaar en dat viert ze door een boek uit te brengen met de titel 'En bedankt!'. Hierin zet ze zestig mannen en vrouwen in de schijnwerpers die veel voor haar hebben betekend, meldt 'De Telegraaf'.

In eerste instantie zag Anita niks in het idee om met een boek te komen, maar haar uitgever wist haar over te halen. "Uiteindelijk ontstond het idee om er een soort bedankboekje van te maken en dat vond ik wel interessant. Het boek is er niet gekomen omdat ik 60 word, maar wel omdat ik gezegend ben met enorm veel geluk in mijn leven en dat is niet vanzelfsprekend. Het alternatief is dat je het niet meemaakt, dus ik omarm dat getal met liefde! Wel ervaar ik het anders dan toen ik 50 werd en bij wijze van spreken de helft van mijn leven nog voor me had. Die grens is nu ruimschoots gepasseerd en dat geeft een ander perspectief."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Anita Witzier sliep tijdlang met Rutger Hauer op bijzondere plek

Het boek is volgens de presentatrice geen biografie, maar een verzameling herinneringen aan bijzondere ontmoetingen en gebeurtenissen. "Leermomenten, groot en klein, die me hebben gemaakt tot wie en waar ik nu ben. Daar kan ik alleen maar dankbaar voor zijn. Niet dat ik nu de wijsheid in pacht heb hoor, er valt gelukkig nog genoeg te leren. Ik oefen bijvoorbeeld nog steeds in ’nee’ zeggen. ’Fuck off’ is me nog niet een keer gelukt. Het zijn dus wel heel persoonlijke verhalen geworden."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Anita Witzier wil niet overstappen naar Talpa

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore