Entertainment

Gordon vertrekt definitief naar Dubai: 'Vaarwel Nederland'

17 oktober 2021 17:46 Aangepast: 17 oktober 2021 18:01
Gordon Heuckeroth Beeld © ANP

De grote dag voor Gordon (53) is eindelijk daar! Zondag vertrekt de zanger samen met zijn vriend Jeffrey de Visser (24) naar Dubai om daar een nieuw leven op te bouwen. De presentator laat via zijn Instagram-account weten klaar te zijn voor vertrek.

''De dag dat je wist dat hij zou komen!''

Sommige mensen staan erom te springen, anderen vinden het jammer, maar Gordon verhuist vandaag toch echt naar het altijd zonnige Dubai. Eerder liet de presentator al aan RTL Boulevard weten dat hij zijn leven heel anders gaat inrichten in de woestijnstad. "Mijn leven in Nederland is Gordon de artiest. Daar ga ik iets heel anders beginnen."

Op zijn Instagram kunnen we zien dat de koffers zijn gepakt. 'De dag dat je wist dat hij zou komen! Goodbye Holland, Hello Dubai!’ schrijft Gordon enthousiast.

 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Belgische zender VTM reageert op ophef over Gordon in K2 zoekt K3

Afgelopen zomer bevestigde de zanger na veel geruchten zijn vertrek naar het warme oord. 'Dubai, here I come', schreef hij bij een kiekje op Instagram. En hoewel we kunnen stellen dat Gordon flink wat avonturen heeft meegemaakt, noemt hij zijn emigratie 'het grootste avontuur uit zijn leven'.

 

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Kijkers van K2 zoekt K3 reageren woedend op jurylid Gordon

Na een overval op zijn appartement in Amsterdam, het vechten tegen zijn verslaving en de sluiting van zijn horecazaken vanwege corona, ziet de toekomst er nu beter uit voor de zanger. Goor is helemaal in de wolken met zijn 24-jarige liefje Jeffrey. Daarover meer in onderstaande video.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore