Entertainment

Erwin Olaf in tranen door brief van prinses Amalia

15 oktober 2021 23:00 Aangepast: 16 oktober 2021 12:02
Beeld © ANP

Als er iemand een goede indruk heeft achtergelaten bij fotograaf Erwin Olaf (62), dan is het prinses Amalia wel. In een interview met LINDA. Vertelt Olaf dat hij tot tranen geroerd was door de brief die kroonprinses Amalia dit jaar aan premier Rutte stuurde.

"Ik vind haar ongelooflijk goed"

Volgens Erwin laat de brief, waarin Amalia zegt afstand te doen van haar toelage gedurende haar studietijd, zien hoe pienter de toekomstige koningin is.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Prinses Amalia ziet tijdens studietijd af van uitkering van ruim 1,6 miljoen

In het dubbelinterview vraagt YouTuber Nikkie de Jager aan Erwin of hij nog een lijst heeft van mensen die hij graag voor zijn camera zou hebben. De fotograaf hoeft daar niet lang over na te denken, hij zou dolgraag Amalia willen fotograferen zodra ze 18 is. "Ik vind haar ongelooflijk goed. Bij het lezen van de brief die ze heeft gestuurd om af te zien van die toelage, sprongen de tranen in mijn ogen. Wat ben jij een totaal intelligent iemand, dacht ik." Nikkie zou dan wel de make-up willen doen, geeft ze aan. "Dat lijkt me helemaal top", beaamt Erwin.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Erwin Olaf in tranen door brief van prinses Amalia

De fotograaf is overigens geen onbekende van de Oranjes. Hij legde zowel de prinsessen Amalia, Alexia en Ariane als hun ouders koningin Máxima en koning Willem-Alexander meerdere keren vast.

Omdat Amalia voor nu heeft afgezien van haar toelage, hoeft ze zich ook wat minder laten zien, zo vertelt royaltydeskundige Marc van der Linden:

 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore