Ga naar de inhoud
Entertainment

Yolanthe staat met schattige foto's stil bij verjaardag Xess Xava

Yolanthe Cabau Beeld © ANP

Yolanthe Cabau (36) staat deze vrijdag stil bij de verjaardag van haar zoontje Xess Xava. Hij mag alweer zes kaarsjes uitblazen en daarom heeft zijn trotse moeder een paar schattige foto's op social media gepost.

"Wat vliegt de tijd, ik lig hier te knuffelen met jou in bed en tranen in mijn ogen van geluk"

'Mijn kleine, allerliefste vriendje, wat hou ik toch veel van jou. Vandaag ben je alweer zes jaar geworden. Wat vliegt de tijd, ik lig hier te knuffelen met jou in bed en tranen in mijn ogen van geluk en de intense liefde die ik voel voor jou', schrijft Yolanthe.

Ze vervolgt: 'Xess Xava, wat ben je een bijzonder mooi en puur zieltje en wat maak je mij gelukkig. Mama houdt supermegaturbo veel van jou. Gefeliciteerd, lief binkie van mij!' De kiekjes zijn hieronder te zien. 

Yolanthe:
Lees ook:
Yolanthe: 'Ik zeur niet over scheiding, iedereen vraagt ernaar'

Veel bekende Nederlanders reageren op het bericht van Yolanthe. Zo schrijft Monique Westenberg: 'Gefeliciteerd lieve Xess! Wat een geluk heb jij dat mama jouw mama is, dat is je mooiste kado! Fijne dag vandaag' en laat Loes Haverkort weten: 'Gefeliciteerd lieve Yo, met die lieve Xess.' 

Yolanthe beviel in 2016 van haar zoon Xess Xava, toen ze nog samen was met Wesley Sneijder. Vorige week liet ze nog weten dat ze niks gaat zeggen over haar scheiding met hem: "We hebben afgesproken dat we over de details allebei niets zeggen en daar houd ik me aan", zegt de actrice in een interview met De Telegraaf. Het hele gesprek is hier terug te lezen. 

Yolanthe
Lees ook:
Yolanthe Cabau: 'Het ergste vond ik om Xess zo beroerd te zien'

Yolanthe Cabau: 'Zou nog wel een keer moeder willen worden'

00:47