Entertainment

Zelf aan Netflix-hit Squid Game meedoen? Dat kan dit weekend

15 oktober 2021 11:13 Aangepast: 15 oktober 2021 11:39
Beeld © ANP

Fans van de Netflix-hit 'Squid Game' kunnen nu ook zelf meedoen met het Red Light, Green Light-spel uit aflevering 1 van de serie. De inmiddels wereldberoemde pop uit de Zuid-Koreaanse serie staat komend weekend op pleinen in verschillende steden in Nederland.

De pop van het spel Red Light, Green Light, dat in Nederland bekend is als Annemaria Koekoek, staat zaterdag in Maastricht en wordt zondag naar Rotterdam verplaatst. Passanten en fans van zestien jaar en ouder kunnen zich vervolgens gedurende de middag aanmelden bij de gemaskerde bewakers. Per keer kunnen er vijf spelers meedoen. Wie zonder gesnapt te worden de overkant bereikt, wint enkele Squid Game-memorabilia. Uiteraard brengen de Nederlandse spelers het er, in tegenstelling tot die in de serie, wél levend vanaf.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Squid Game is succesvolste Netflix-serie ooit: 111 miljoen kijkers in vier weken

Met de actie speelt Netflix in op het succes van Squid Game, waarvan eerder deze week bekend werd dat het nu al de best bekeken serie ooit is op de streamingdienst. De dramaserie, die op 17 september op Netflix verscheen, gaat over een groep mensen die hun leven waagt in een mysterieus overlevingsspel, waarmee miljarden gewonnen kunnen worden.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Netflix gaf te lage leeftijdskwalificatie aan Squid Game

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore