Entertainment

Loretta voor het eerst op tv na ziekte: 'Lichtpunt voor haar'

15 oktober 2021 11:08
Loretta Schrijver Beeld © William Rutten

Fans hebben er een jaar naar uitgekeken en vanavond is het eindelijk zover: 'The Masked Singer' keert terug op televisie. Mét Loretta Schrijver (65), die nog altijd herstellende is van darmkanker.

"Wij waren heel blij dat ze er was"

In Jinek schuiven panelleden Carlo Boszhard en Buddy Vedder aan om het nieuwe seizoen onder de aandacht te brengen. Ze vertellen dat ze maar wat blij zijn dat hun collega er dit jaar gewoon weer bij is. "Godzijdank", zegt Carlo daarover. "Het was voorgaande jaren voor haar ook een uitje, hoor", vult Buddy aan. "Wij waren heel blij dat ze er was. Het was een lichtpunt voor haar."

Buddy legt verder uit dat ze alle voorbereidingen hebben getroffen zodat dit seizoen niet aan Loretta voorbijgaat. "Ik vind het heel knap. Het is af en toe best pittig, voor iemand die terugkomt uit de ziektewet, om die energie vast te houden. Ik denk dat het haar heel goed gelukt is."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Loretta geeft gezondheidsupdate: 'Ik ben zo veranderd na dat ziekenhuis'

Het is een geluk dat Loretta niets hoeft te missen, want er doen dit jaar weer 'lokale wereldsterren' mee, zo beweert Buddy. Carlo gooit extra olie op het (vragen)vuur door te onthullen dat er 'grote verrassingen' zijn van 'mensen van wie je het niet verwacht'. Ook bevestigt hij dat er iemand uit 'politiek Den Haag of met een maatschappelijke functie' meedoet. "Daarvan ga je gillend over die stoel", zegt hij tegen Eva.

Is het Rob Jetten? Of misschien toch Jesse Klaver? Hoe dan ook doet televisiedeskundige Angela de Jong níet mee. Zij laat in de talkshow van Eva weten dat ze vriendelijk heeft bedankt voor een deelname aan de hitshow. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Joris Linssen kijkt terug op Masked Singer: 'Dacht dat ik flauwviel'

Jinek wordt op werkdagen om 22.00 uur uitgezonden op RTL 4. Bekijk de aflevering van gisteren hier terug.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore