Ga naar de inhoud
Entertainment

Dochter van Madonna draaide zelf voor schoolgeld op

Beeld © ANP

In haar jeugd bleef de oudste dochter van Madonna (63) liever uit de spotlight en daar heeft Lourdes Leon (25) geen spijt van. In een gesprek voor 'Interview Magazine' zegt ze dat ze denkt dat het niet goed met haar was afgelopen als ze dat niet had gedaan.

"Je krijgt niets voor niets in mijn familie"

"Mensen hebben al sinds ik heel klein was iets over me te zeggen. Dat ik privacy had zorgde ervoor dat ik ze allemaal op een rijtje hield en niet in een inrichting belandde", aldus het model, dat donderdag 25 jaar werd. "Ik wilde erachter komen wie ik was voordat anderen dat voor me zouden bepalen."

Foto:
Lees ook:
Foto: Lourdes eert vader en moeder met tatoeages

Lourdes geeft toe dat ze in luxe is opgegroeid, maar vertelt ook dat haar moeder haar heeft geleerd financieel op haar eigen benen te staan. Zo moest ze haar schoolgeld en studentenhuis zelf betalen. "Je krijgt niets voor niets in mijn familie. Ik denk dat mijn moeder andere kinderen van beroemde mensen zag en dacht: 'zo gaan mijn kinderen dus niet worden'. Ik denk ook dat als je ouders dingen voor je betalen, je ze altijd iets verschuldigd blijft. Mijn moeder was zo'n controlfreak, dat ik echt los van haar wilde komen toen ik van de middelbare school afkwam."

Madonna
Lees ook:
Madonna mist studerende dochter Lourdes

Het model zegt dat ze de carrière van haar moeder door de jaren heen meer en meer is gaan waarderen. "Ze is de hardst werkende persoon die je ooit hebt gezien. Dat heb ik niet geërfd. Ik ben wel ook een controlfreak, maar ik heb niet haar werkhouding helaas."

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore