Entertainment

Dit is de cast van nieuwe bioscoopfilm Michiel van Erp

14 oktober 2021 16:43 Aangepast: 14 oktober 2021 17:45

De cast van de bioscoopfilm Stromboli van regisseur Michiel van Erp (58) is bekendgemaakt. Elise Schaap (39), onlangs genomineerd voor een Gouden Kalf, speelt de hoofdrol. Voor de andere rollen is een deels internationale cast gevonden.

Onder anderen Pieter Embrechts, Tim McInnerny (Notting Hill), Anna Chancellor (The Crown), Taz Munya, Christian Hillborg (Young Royals), Neerja Naik en Marisa van Eyle (Zwartboek) hebben een rol te pakken.

De nieuwe productie van Van Erp is een verfilming van het boek Stromboli van schrijfster Saskia Noort. Het scenario is geschreven door Paula van der Oest (De Slag om de Schelde) en Roos Ouwehand. Het is de tweede speelfilm voor Van Erp, die meer documentaires op zijn naam heeft staan. Hij noemt het 'een spannend avontuur' om het scenario naar het witte doek te vertalen.

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

Paul Verhoeven verwachtte dildo-ophef rond nieuwe film niet

Stromboli vertelt over een recent gescheiden vrouw die voor het eerst alleen op vakantie gaat. Zij heeft zich, om haar ex-man te vergeten, ingeschreven voor een From Fear to Love-cursus op het Italiaanse vulkaaneiland Stromboli. Onder leiding van een vermaarde goeroe probeert een bont gezelschap van getormenteerde zielen weer tot zichzelf te komen.

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

Michiel van Erp gaat boek van Saskia Noort verfilmen

De opnames gaan in november van start. De film komt in 2022 uit in de bioscoop.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore