Ga naar de inhoud
Entertainment

GTST-fans, zet je schrap! De bitch, uh, Billy is bijna back

Billy de Palma Beeld © GTST / RTL

Het leek erop dat actrice Lone van Roosendaal (52) de set van 'Goede Tijden, Slechte Tijden' na de zomercliffhanger voorgoed had verlaten, maar niets is minder waar. Soapbitch Billy de Palma laat namelijk weer van zich horen.

Pas op: dit artikel bevat spoilers over toekomstige afleveringen van Goede Tijden, Slechte Tijden

"Weet je wat, blijf dan ook gewoon lekker helemaal weg!"

In de cliffhanger was te zien hoe Billy met de noorderzon verdween en haar 'liefde' Richard van Nooten en aartsrivaal Ludo Sanders een streek leverde. Ook vermoordde ze de handlanger van Ludo, Leon. Er hebben dus nog een hoop mensen een appeltje met haar te schillen. 

Ondertussen is rechercheur Daan op zoek naar ieder spoor van de verdwenen diva, en dat spoor heeft hij nu gevonden. Hij luistert namelijk samen met Ludo en Richard een gesprek tussen Billy en haar dochter Shanti af, zo is in de aflevering van volgende week donderdag te zien, verklapt Televizier alvast.

Richard
Lees ook:
Richard zet alles op alles om Billy te vinden in GTST

"Zodra iemand ook maar dichtbij komt, dan ren jij weg. Van Richard, van mij, van Pieter. Mam, hij was hartstikke gek op je. Als 'ie had geweten dat ik bestond, al die jaren..." Billy wil dolgraag alles uitleggen aan Shanti, maar vertelt ook dat ze niet terug naar Meerdijk kan komen. "Weet je wat, blijf dan ook gewoon lekker helemaal weg!" roept Shanti hevig geëmotioneerd waarna ze de telefoonverbinding verbreekt. Of Billy vervolgens tóch besluit om terug naar het soapdorp te keren, blijft nog even onduidelijk.

Goede Tijden, Slechte Tijden zie je elke maandag tot en met donderdag om 20.00 uur op RTL 4 en is ook vooruit te kijken op Videoland. 

Valt
Lees ook:
Valt huwelijk Billy en Richard uit GTST in het water?

Deze week in GTST: De jacht op Billy de Palma

00:18