Ga naar de inhoud
Entertainment

Geëmotioneerde Tygo Gernandt over kinderwens: 'Voel me eenzaam'

Tygo Gernandt Beeld © Boerderij van Dorst / BNNVARA

Woensdagavond was een nieuwe aflevering te zien van 'Boerderij van Dorst', waarin Raven van Dorst (37) elke aflevering twee BN'ers uitnodigt om een dagje te komen klussen op de boerderij; ditmaal acteur Tygo Gernandt (47) en presentator Rutger Castricum (42).

"Maar dan loop je ook aan dingen voorbij. Aan liefdes en ook aan vriendschap""

In de uitzending praat Tygo opvallend openhartig over zijn persoonlijke leven. Over zijn vriendschappen bijvoorbeeld: "Mijn echte vrienden zijn nog van de basisschool. Maar ik heb ook best wel veel verpest." Hij vervolgt: "Door mijn werk bovenaan te zetten en er niet te zijn en dat ik mijn passie wilde volgen. Ik dacht: ik zet gewoon alles op alles om dit te mogen en dit te kunnen. Maar dan loop je ook aan dingen voorbij. Aan liefdes en ook aan vriendschap."

Karin
Lees ook:
Karin Bloemen en Tygo Gernandt in Comedy Central: Kater van 2020

Tygo vindt het bewonderenswaardig dat Rutger een groot gezin heeft en dat in stand kan houden. Hoewel het idee van kinderen hem benauwt, zou hij het tegelijkertijd ook heel mooi vinden. "Wauw wat mooi, vooral als ik dan denk aan je wordt wat ouder en je zit in een verzorgingstehuis of waar je ook uit komt. Ik zie mezelf dan wel eenzaam." 

De laatste uitspraak verbaast Raven, die vraagt of Tygo zich momenteel ook eenzaam voelt. "Ja, best wel. Maar er wordt ook altijd gezegd: het is zo makkelijk in je eentje. Maar dat is het helemaal niet. Thuiskomen in je eentje na een lange dag. Dan mis ik zo gewoon een arm of een schouder. Gewoon emotioneel, niet het neuken", legt de acteur geëmotioneerd uit. "Iemand waar je tegen aan kan liggen en mee kan praten en mee kan delen."

Tygo
Lees ook:
Tygo Gernandt dolblij met rol: 'Normaal ben ik de moordenaar'

Boerderij van Dorst zie je elke woensdag om 20.25 bij NPO3. 

In eerdere afleveringen van waren onder anderen Eva Jinek, Martien Meiland en Frans Bauer te gast. De aflevering van gisteren is hier terug te kijken.