Entertainment

Buddy Vedder heeft te doen met pechvogelkandidaat in Deal or No Deal

14 oktober 2021 11:15
Buddy Vedder in Deal or No Deal Beeld © Deal or No Deal / RTL

Gisteravond was op RTL 5 te zien hoe kandidaat Johan in 'Deal or No Deal' bijzonder veel pech had. Hoewel hij eerst nog aardig op weg was en de bank hem een bedrag van 8000 euro bood, speelde hij vervolgens al zijn hoge bedragen één voor één eruit.

"Johan, ik heb met je te doen"

Johan speelde in drie zetten zijn drie hoogst overgebleven bedragen eruit: 125.000, 100.000 en 30.000 euro. Zelfs presentator Buddy Vedder schrok er van. "Life is a game", vertelt Johan nadat hij de bedragen ziet verdwijnen. "And sometimes it's tough", vult Buddy hem aan. "Johan, ik heb met je te doen. (...) 1000 euro is het hoogste bedrag wat nu nog in het spel zit." 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Buddy Vedder oefent alvast de puntenverdeling voor Eurovisiesongfestival

De bank biedt hem vervolgens 500 euro voor 'zijn' box nummer 11, maar dat aanbod slaat hij af. En het blijkt écht niet Johans geluksdag te zijn, want vervolgens speelt hij ook de 1000 euro eruit. "Johan, wat is dit voor een dag? Het is een rare dag. Maar helaas zitten ook die erbij."

Uiteindelijk speelt de pechvogel het spel uit en kiest hij voor zijn eigen box. Dan blijkt er tóch nog een beetje geluk te zijn: want van de overgebleven bedragen, 75 euro en 400 euro, wint Johan de 400 piek. 

Deal or No Deal zie je elke werkdag om 19.30 uur bij RTL 5 en  de bijzondere aflevering van gisteren is hier terug te zien. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Deal Or No Deal trapt af met VIP-special en andere presentator

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore