Entertainment

Vierde seizoen voor Netflix-serie You

14 oktober 2021 03:27 Aangepast: 14 oktober 2021 11:56
You Beeld © Netflix

Nog voordat het derde seizoen van start gaat op Netflix, heeft de streamingservice al bekendgemaakt dat er ook een vierde reeks komt van de psychologische thriller 'You'.

"We zijn enorm dankbaar dat Netflix de show zo heeft gesteund"

In de serie is Penn Badgley te zien als Joe Goldberg. Kijkers leerden Joe in het eerste seizoen kennen als een romantische boekenverkoper in New York, maar langzaam maar zeker bleek hij lang niet zo sympathiek als hij deed vermoeden. In de tweede reeks van de serie verhuisde Joe naar Los Angeles en in het derde seizoen, dat vrijdag start op Netflix, trekt hij met zijn vrouw Love (Victoria Pedretti) naar het noorden van Californië.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Zet je schrap: trailer derde seizoen Netflix-hit You verschenen

De makers van de serie lieten woensdag in een statement weten dat ze met veel plezier hebben gezien hoe Badgley het personage Joe 'creepy maar meeslepend' tot leven heeft gebracht. 'We zijn enorm dankbaar dat Netflix de show zo heeft gesteund, en dat mensen over de hele wereld er van genoten hebben om Joe alles verkeerd te zien doen. Het hele You-team kijkt ernaar uit om in nieuwe, duistere facetten van de liefde te duiken voor het vierde seizoen.'

De eerste twee seizoenen van You waren gebaseerd op de boeken van Caroline Kepnes, You en Hidden Bodies.

Het derde seizoen van You is vanaf vrijdag te zien op Netflix.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Penn Badgley en vriendin worden ouders na twee miskramen

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore