Ga naar de inhoud
Entertainment

Teen Mom Amber Portwood komt uit de kast, bang voor reactie ex

Amber Portwood Beeld © GettyImages

Binnenkort komt het nieuwe boek van Amber Portwood (31) - bekend van ‘Teen Mom’ - uit. De realityster doet daarin openhartige onthullingen en één daarvan is dat ze ook op vrouwen valt, zo vertelt ze alvast in het nieuwe seizoen van 'Teen Mom'.

‘’Ik was van plan dit geheim mee te nemen in m'n graf’'

Nog voordat haar nieuwe boek PG-13 uit is gekomen, doet Amber een grote onthulling. Aan het begin van het gloednieuwe seizoen van Teen Mom vertelt de realityster bang te zijn voor de reacties op haar boek. Nu weten we waarom: Amber valt ook op vrouwen en vreest hoe mensen daarover zullen denken. ''Mensen zullen waarschijnlijk verbaasd reageren dat ik biseksueel ben en dat ik voor acht maanden een relatie met een vrouw heb gehad’’, vertelt ze. 

In PG-13 is Amber openhartiger dan ooit tevoren. ''Ik geef mezelf opnieuw prijs aan de wereld’’, zegt ze.

Teen
Lees ook:
Teen Mom Amber besluit studie te gaan doen na ruzie met Leah

Het bangst is Amber voor de reactie van haar ex Gary Shirley op haar publiekelijke coming-out. Gary weet al wel af van haar seksuele voorkeur, maar is er niet van op de hoogte dat ze die gaat delen met de rest van de wereld. "Ik vermoed dat hij gaat denken dat het slecht zal zijn voor onze dochter en dat soort dingen", zegt Amber. "Hij wil niet eens naar relatietherapie... dit ziet hij gewoon weer als een volgende schande." 

Haar twee kinderen waren voor Amber júíst de reden om uit de kast te komen: ''Ik wil niet dat mijn kinderen denken dat het slecht is en ik wil dat ze met een open blik naar andere mensen kijken''. ''Wie ben ik om mezelf te verbergen voor wie ik ben. Wat ik overigens eerst wel wou doen. Ik was van plan dit geheim mee te nemen in m'n graf'', legt ze uit.

Teen
lees ook:
Teen Mom-ster Briana DeJesus is verloofd met Javi