Entertainment

Jim Bakkum laat bijzondere tattoo zetten om kinderen te eren

13 oktober 2021 19:53
Jim Bakkum Beeld © ANP

Acteur en zanger Jim Bakkum (34) heeft op zijn onderarm een nieuwe tatoeage laten zetten. Op zijn social media deelt hij met zijn duizenden volgers het resultaat

"Tweeënhalf jaar heb ik nagedacht over een tattoo voor Molly"

'Zo zo zo blij met dit hier. Tweeënhalf jaar heb ik nagedacht over een tattoo voor Molly. De namen ‘Lux’ en ‘Posy’ zijn symbolisch vereeuwigd in een tekening op mijn rechterarm. Die namen hebben een vrij duidelijke betekenis', begint Jim zijn verhaal.

Hij vervolgt: 'Molly niet. Tenminste niet zo duidelijk. En de dingen dié ik vond, hoef ik niet per se op mijn arm. Vanaf heel klein noemt Molly zichzelf ‘Nennie’, Posy ‘Tettie’ en Lux ‘Sie’ (vraag me niet waarom) en nu heb ik die naampjes voor altijd op mijn arm vereeuwigd.' 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Sentimentele Jim Bakkum trots op dochter Posy: 'Tijd gaat zo snel'

De zanger heeft zijn dochter Posy dan ook gevraagd om de koosnaampjes in haar allermooiste handschrift op te schrijven: 'Zo is de tattoo speciaal voor Molly, maar verweven met haar broer en zus.' Het resultaat is hierboven te zien. 

Veel volgers reageren enthousiast op de tattoo. 'Wat leuk en lief!' en 'Wat schattig! Heb jij nou op je vingers geslagen of blauwe nagellak? Hihi', wordt er onder andere geschreven. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Jim Bakkum wil niemand zwart maken in zijn biografie

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore