Entertainment

Jennifer Hoffman over LSD-ervaring: ‘Was echt magisch’

17 oktober 2021 13:18 Aangepast: 17 oktober 2021 13:24
Jennifer Hoffman met haar vriend Dorian Beeld © ANP

Jennifer Hoffman (40) mag dan in de nieuwe serie 'Deep Shit' een saaie vrouw spelen met een burgerlijk leven, maar in het echt maak ze zeker wel eens spannende dingen mee. In een interview met 'Superguide' vertelt ze over een ‘geweldige’ LSD-trip die ze op een festival had én een recentelijk nudisten-avontuur met haar vriend Dorian Geis.

"Ik was vrij in mijn hoofd en voelde me compleet veilig"

Wanneer Jennifer gevraagd wordt naar haar leukste drugservaring, blikt ze terug op een grappig moment dat ze had met medespeelster en actrice Fockeline Ouwerkerk. "Nou, Fockeline en ik hebben een keer samen geblowd, waarbij we een lachkick kregen en ’s nachts naar huis zijn gewandeld. Echt hilarisch." Toch was dit naar eigen zeggen niet haar allerleukste drugservaring. "Mijn leukste, meest geweldige ervaring was twee jaar geleden: LSD op een festival. Alles klopte. Er was een leuke groep mensen, het was lekker weer, ik was vrij in mijn hoofd en voelde me compleet veilig, omdat er iemand bij was die veel ervaring had. Het was echt magisch."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Jennifer Hoffman ontevreden over zwangerschapsverlof: 'Achterlijk'

Op de vraag voor hoeveel geld ze met haar buren naar een naturistencampagne zou gaan, hoeft ze niet lang na te denken. "In mijn eentje vind ik dit heerlijk," zo geeft ze toe. "Vorig jaar, nog tijdens corona, hadden mijn vriend en ik een huisje op een berg in Frankrijk gehuurd. Ik was zwanger, we waren bijna volledig naakt, tot we ineens drie politieagenten op ons af zagen lopen. Shit, dachten we, het was coronatijd en we waren ver weg van waar we verbleven. Ik was al smoesjes aan het bedenken om onder een bekeuring uit te komen. Bleek dat die agenten alleen maar aan sightseeing deden, haha. Niets aan de hand. Maar goed, voor een paar duizend euro zou ik wel met m’n buurman, een lieve, oudere heer, meegaan. Dat bedrag zal ik dan aan een goed doel geven."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Jennifer Hoffman openhartig over thuisbevalling: 'Zo blij dat het lukte'

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore