Entertainment

Dennis Weening staat stil bij sterfdag vader: ‘Vandaag is extra zwaar’

12 oktober 2021 17:40 Aangepast: 12 oktober 2021 17:41
Beeld © ANP

Voor Dennis Weening (44) is het vandaag een moeilijke dag. Het is namelijk precies een jaar geleden dat zijn vader Wim plotseling overleed. Op Instagram staat de presentator stil bij zijn sterfdag. Wat het voor Dennis extra moeilijk maakt, is dat zijn schoonmoeder slechts een week geleden is overleden.

"We missen je verschrikkelijk"

Op zijn Instagram deelt Dennis een foto en een video van zijn vader Wim. 'Vandaag is het gewoon alweer een jaar geleden dat deze strijder, mijn vader, is overleden', zo schrijft hij. 'Gaat geen dag voorbij dat we niet aan hem denken. Maar vandaag voelt toch even extra zwaar. Zeker nu ook na het verlies van mijn lieve schoonmoeder. Hoop snel weer wat positieve dingen te kunnen delen. Maar vandaag sta ik stil bij jou pap. We missen je verschrikkelijk'. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Dennis Weening: 'Dit is nog zwaarder dan Expeditie Robinson'

De vader van Dennis kreeg de nodige tegenslagen te verwerken in zijn leven. Zo kreeg hij in een paar jaar tijd kanker (Non Hodgkin), een hartaanval, hartfalen en een herseninfarct. Wonderbaarlijk genoeg krabbelde hij er grotendeels weer bovenop, tot hij een jaar geleden plotseling niet lekker werd. Volgens Dennis ging het daarna snel bergafwaarts. 'Toen gaf je lichaam het ineens op. Je hebt gestreden als niemand anders die ik ken. En daarom deel ik dit met de hele wereld. Omdat iedereen dus mag weten hoe trots ik op je ben. Om te zeggen hoeveel ik en de meisjes je gaan missen en hoeveel we van je houden. Iedereen zegt dat het verdriet minder wordt met de dagen. Maar het gemis zeker niet', zo schreef hij vorig jaar.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Vader Dennis Weening overleden: 'Gestreden als niemand anders'

Slechts een week geleden overleed ook de schoonmoeder van Dennis. Op zijn Instagram stond de presentator begin deze week stil bij haar overlijden. 'Inez was zo ongelofelijk lief en grappig', zo schreef hij. 'En ze werd zo gelukkig van ons en vooral Coco en Charlie. En wij werden zo gelukkig van haar. In 2017 werd er bij haar Alzheimer geconstateerd. En dan begint er een ongelofelijke lijdensweg. Voor haar. En voor de mensen die van haar houden. Wat een vreselijke mensonterende kloteziekte. Vannacht hield die lijdensweg op en is mijn lieve schoonmoeder overleden. Ik gun dit niemand. En al helemaal mijn lieve vrouw Stella, haar man Herman en mijn kinderen niet.'

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Dennis Weening reageert op fiasco De Slimste Mens: 'Heel jammer'

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore