Ga naar de inhoud
Entertainment

Ex-vrouw Danielle stelde Lange Frans voor om 'de hoer te spelen'

Lange Frans Beeld © ANP

Het is geen geheim dat rapper Lange Frans (40) het niet eens is met de coronamaatregelen van de overheid. Hoewel hij tegen de QR-code is, treedt hij toch op bij feestjes als hij wordt geboekt. Dat stuit veel fans tegen de borst. Zijn ex-vrouw Danielle van Aalderen had wel een ander idee hoe Frans in coronatijden geld kan verdienen, vertelt ze in gesprek met 'Nieuwe Revu'.

"Ik heb hem voorgesteld om maar de hoer te gaan spelen"

Danielle vertelt dat Lange Frans wel móét blijven werken voor voldoende brood op de plank. Vandaar dat hij zijn principes opzij zet om naar evenementen te gaan waarbij bezoekers een verplichte QR-code nodig hebben. "Frans heeft geen eigen tour, terwijl hij twintig jaar in het vak zit en graag zijn jubileum wil vieren. Concerten doen we niet, we organiseren verder helemaal niks", zegt Danielle erover. 

Gelukkig kan Frans op zulke momenten van de gelegenheid gebruikmaken zijn eigen standpunt te uiten, stelt ze. "Frans heeft er wel voor gekozen om gewoon te gaan als hij wordt geboekt. Hij speelt dan de liedjes die verwijderd zijn op YouTube en Spotify om op die manier zijn boodschap te blijven verkondigen. Zo blijft hij zijn steentje bijdragen aan het protest."

Baas
Lees ook:
Baas B verder zonder Lange Frans en brengt soloalbum uit

Toen Frans aan haar vroeg 'Wat willen de mensen dán dat ik ga doen?', had Danielle wel een idee. "Ik heb hem voorgesteld om maar de hoer te gaan spelen, want dan heb je geen QR-code nodig. En ik denk dat er heel veel vrouwen zijn die er best wat voor over hebben om er even op te wippen. Ik weet alleen niet of hun mannen daar allemaal blij mee zullen zijn." 

Het lijkt erop dat Frans dat aanbod heeft afgeslagen. Het hele gesprek met Danielle in de Nieuwe Revu is hier terug te lezen

Fans
Lees ook:
Fans boos op Lange Frans wegens 'hypocriet' gedrag

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore