Ga naar de inhoud
Entertainment

Kijkers verward na herhaling Kopen Zonder Kijken, Martijn legt uit

Martijn Krabbé Beeld © ANP

Maandagavond was een herhaling van 'Kopen Zonder Kijken' te zien bij RTL4, maar als het aan presentator Martijn Krabbé had gelegen, was daar helemaal geen sprake van geweest.

"Ik had het overigens fluitend aangedurft..."

Kopen Zonder Kijken had gisteravond namelijk grote concurrentie gisteren: voetbal. En dat is volgens de presentator dan ook de reden dat RTL besloot om een herhaling uit te zenden: 'Inderdaad herhaling mensen. Ik denk dat RTL het niet aandurfde kostbare nieuwe afleveringen weg te spelen tegenover het Nederlandse elftal. En ze hebben gelijk! (Ik had het overigens fluitend aangedurft...) Maar het was wel een van de leukste van vorig seizoen! Volgende week krakend vers en gers!' laat Martijn weten op Twitter. 

Overigens viel het behoorlijk wat kijkers op dat het een herhaling was, zo is in de reacties op social media te zien. 'Van zo heel lang geleden kan die herhaling toch niet zijn, maar een vrijstaand huis voor 438 in Heiloo? Klinkt als vorige eeuw', schrijft iemand. Een andere Twitteraar reageert: 'Ik merk dat ik echt meer duidelijkheid nodig heb over Kopen Zonder Kijken. Waarom midden in het seizoen een herhaling van een vorig seizoen? Wat is er voor spannends gebeurd? Complete verwarring hier.'

Martijn
Lees ook:
Martijn Krabbé stopt met The Voice Kids, Buddy Vedder neemt stokje over
Kopen
Lees ook:
Kopen Zonder Kijken-koppel verwelkomt tweede kindje

In de herhaling van gister was te zien hoe makelaar Alex onder andere een bizarre ontdekking deed in een oude, karakteristieke woning. Wat precies? Dat is allemaal hier terug te lezen

Kopen Zonder Kijken zie je elke maandagavond bij RTL 4 om 20.30 uur. En pss, je hebt het niet van ons, maar de aflevering van volgende week is alvast vooruit te kijken op Videoland. 

Kopen
Lees ook:
Kopen Zonder Kijken-aannemer Bob Sikkes zat tegen burn-out aan

Bob en Roos van Kopen Zonder Kijken hekelen moeilijke kandidaten

02:12