Entertainment

André Hazes niet aanwezig bij Holland Zingt Hazes-concerten

11 oktober 2021 18:30 Aangepast: 11 oktober 2021 19:11
Beeld © ANP

André Hazes (27) zet een streep door zijn aankomende concerten. De zanger is niet aanwezig bij de Holland Zingt Hazes-concerten in de Ziggo Dome in Amsterdam. Dit heeft alles te maken met de burn-outklachten waarvoor hij wordt behandeld.

"Het wordt in ieder geval een groot Hazes-feest"

Holland Zingt Hazes gaat door, maar helaas zonder André. Dat betekent niet dat er een gat zal ontstaan in de show, inmiddels is Gerard Joling aan de line-up toegevoegd. De artiesten die tijdens Holland Zingt Hazes 2021 optreden zijn: Roxeanne Hazes, Jeroen van der Boom, Gerard Joling, Miss Montreal, Samantha Steenwijk, Rolf Sanchez, Jamai, Ruth Jacott, Peter Beense en Senna. De negende editie van de succesvolle concertreeks vindt plaats op vrijdag 5 en zaterdag 6 november.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Familie staat André Hazes bij in deze zware periode

Op 10, 11 en 13 november zou André in de Lotto Arena in Antwerpen staan. Maar ook de mensen die voor dit concert een ticket hebben weten te bemachtigen worden teleurgesteld: deze shows zijn geschrapt. In plaats daarvan komt de zanger met een Belgische versie van Holland Zingt Hazes: Vlaanderen Zingt Hazes. Tijdens deze Vlaamse shows zullen ook andere Holland Zingt Hazes-artiesten als Jeroen van der Boom en Thomas Berge het podium betreden. "Het wordt in ieder geval een groot Hazes-feest”, laat de organisatie weten.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

André Hazes kampt met emotionele burn-out en neemt rust

Daarnaast zou André in oktober en november nog een aantal concerten geven in België. Eerder vandaag werd bekend dat de shows in de Belgische Oktoberhallen in Wieze niet doorgaan. De zanger zou op 30 en 31 oktober op het podium staan, maar de concerten zijn inmiddels geannuleerd. En daar blijft het niet bij. Ook door zijn concert op 1 november in het Belgische Deinze wordt een streep gezet.

Een mederwerker van EventsSquare, de organisator van de evenementen, laat aan RTL Boulevard weten dat er deze week een brief uit gaat naar alle tickethouders. "We willen u graag informeren dat André Hazes de avond van uw leven - het concert waarvoor u een kaartje heeft gekocht - niet doorgaat. Zoals u heeft vernomen wordt André behandeld i.v.m. burn-outklachten. Alle optredens in oktober en november worden gecanceld. Er wordt een nieuwe datum voor gezocht. We bekijken dit eerdaags met het management en komen er dan spoedig mogelijk op terug”, valt er in de brief te lezen.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

André Hazes: 'Had foto's met Sarah nooit zo snel mogen posten'

Half september maakte André bekend dat hij kampt met een burn-out. Volgens zijn manager had de zanger tijd nodig 'om weer op krachten te komen’. Hij zou op 15 en 16 oktober in Ahoy staan, maar deze shows zijn verplaatst naar 2022.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore