Ga naar de inhoud
Entertainment

Kim Feenstra deelt struggles van nachten vol poepluiers en babykots

Kim Feenstra Beeld © ANP

Kim Feenstra (36) had vroeger slapeloze nachten vanwege feestjes, maar tegenwoordig worden die veroorzaakt door haar zoontje Brooklyn. Ook zondag kon Kim niet van haar rust genieten. Het model deelt de struggles die ze midden in de nacht heeft met haar kleine grote man en bespaart haar lezers daarbij geen énkel detail.

"Alsof je een spartelende octopus moet leren om stil te liggen"

Bij een foto op haar Instagram beschrijft Kim een doorgehaalde nacht met Brooklyn. 'In de verte hoor ik gejammer. Het geluid dat mijn kind produceert herken ik als geen ander. Ik stap uit bed en loop naar zijn kamer. Hij staat rechtop in bed en jumpt op en neer. 'Hallo mama's baby', fluister ik zachtjes. Ik heb mezelf aangeleerd om amper een woord met hem te wisselen als hij in de nacht wakker wordt. Des te eerder hij ook weer in slaap valt', vertelt Kim.

Helaas voor Kim was het later die nacht goed raak, of eigenlijk mis, want niet veel later moest ze een poepluier van Brooklyn verschonen. 'Ik weet niet wie van mijn volgers allemaal ervaring hebben met het verschonen van een baby van bijna 1, maar dat is nogal een worsteling. Dat is alsof je een spartelende octopus moet leren om stil te liggen', legt Kim uit.

Kim
lees ook:
Kim Feenstra bijt van zich af na negatieve reacties bikinifoto

Even later wordt alles nóg erger. 'Oh nee hè? Hij gaat toch niet... te laat. Ik zit onder de kots, ik voel het in mijn haar, gezicht en ja, het bed is ook nat. Ik doe het licht weer aan en kijk naar een ongezellig tafereel. Kots zit overal behalve op hem. Dat scheelt dan weer. Positief blijven, maar ik heb hier verdorie zo geen zin in.'

Uiteindelijk besloot Kim maar om haar bed te verlaten. 'We hebben er inmiddels al een hele zondag opzitten en hij is pas net begonnen.'

'Hot
lees ook:
'Hot mama' Kim Feenstra maakt indruk met bloot kiekje

Vlak na de bevalling van haar zoontje Brooklyn zweefde Kim op een roze wolk. Aan RTL Boulevard vertelde ze wat de bijzondere betekenis achter de naam Brooklyn is. In de video hieronder zie je daar meer over.

Kim Feenstra onthult bijzondere betekenis achter de naam Brooklyn

02:00