Entertainment

Dít doen de moeders uit Teen Mom voor de kost

20 oktober 2021 17:58
Kailyn Lowry in 'Teen Mom' Beeld © MTV/ViacomCBS

Er is drama genoeg in het leven van de Amerikaanse moeders van de MTV-hit 'Teen Mom', maar waar komen deze vrouwen eigenlijk van rond? Je zou denken van hun rol in het realityprogramma, maar dat is zeker niet de enige manier waarmee ze hun geld naar binnen harken.

Je zou het niet denken, maar bijna alle moeders uit Teen Mom hebben een bijbaantje. Weten wie, wat doet? Wij hebben de baantjes van de realitysterren even op een rijtje gezet.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Teen Mom Amber besluit studie te gaan doen na ruzie met Leah

Kailyn Lowry (29)

We bijten het spits af met een bezige bij, Kailyn. Naast haar rol in de serie, runt ze haar eigen CBD-winkel, heeft ze een podcast en doet ze social media-werk. De realityster heeft ook een communicatie-diploma behaald, dat ze daarvoor goed kan gebruiken.

Je kan in ieder geval lekker verdienen met zo'n podcast op Spotify, zij wel tenminste. Kailyn zou zo’n vijf tot zeven dollar per 1000 luisteraars verdienen. Verder kreeg ze voor haar deelname aan het laatste seizoen van Teen Mom 2 maar liefst een half miljoen dollar. Slecht heeft ze het dus zeker niet.

Chelsea DeBoer (30)

Met haar 6,3 miljoen volgers op Instagram kun je Chelsea gerust een influencer noemen. Ze heeft daardoor veel social media-samenwerkingen, maar de moeder runt ook een ontwerpbedrijf samen met haar man Cole DeBoer.

Een aantal jaar geleden had Chelsea echter nog een vrij 'normaal' baantje. Na het behalen van een schoonheidsspecialiste-certificaat, ging ze werken bij een haarsalon. Daar stopte ze mee toen ze zwanger werd van haar tweede kindje, Watson.

Chelsea is gestopt met de realityserie, maar ook zij kreeg naar verluidt voor het laatste seizoen van Teen Mom 2 een half miljoen dollar en zit dus ook zeker goed in de slappe was.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Jenelle uit Teen Mom en man onder vuur vanwege ‘pesten’ dochter

Jenelle Evans (29)

Momenteel haalt Jenelle haar inkomsten uit haar social media-kanalen. Ze heeft zich ontpopt tot een ware influencer. Naast haar podcast The Jenelle Evans Podcast, heeft de brunette namelijk nog een TikTok-account met maar liefst 2 miljoen volgers en een YouTube-kanaal waar ze vlogs maakt over het dagelijkse leven. Op haar Instagram heeft ze ook nog eens 3 miljoen volgers. Genoeg bereik dus om daar een aardig zakcentje uit te halen zou je zeggen.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Amber uit Teen Mom snoeihard over relatie dochter met stiefmoeder

Maci McKinney (30)

Maci is een media- en PR-specialist en doet daarnaast ook nog voice-over-klussen. Recentelijk sprak ze nog een Amerikaanse VISA-reclame in. 

Verder is Maci auteur. Ze heeft inmiddels twee boeken uitgebracht: in september 2016 lanceerde ze haar eerste boek Bulletproof, een jaar later verscheen haar tweede boek I Wasn't Born Bulletproof: Lessons I've Learned (So You Don't Have To). 

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Teen Mom Amber Portwood komt uit de kast, bang voor reactie ex

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore