Entertainment

Zo waanzinnig hoog is de geldboete van The Masked Singer

11 oktober 2021 11:24 Aangepast: 11 oktober 2021 16:23
Beeld © Videoland

Bij geen programma gaat het er voor én achter de schermen zo geheimzinnig aan toe als bij 'The Masked Singer', maar deelname aan het programma kan je als BN'er duur komen te staan. Wie verklapt dat hij of zij in één van de pakken zit, moet diep in de buidel tasten.

"Dat laat je wel uit je hoofd met die flinke geldboete die boven je hoofd hangt"

Anoniem optreden voor een miljoenenpubliek: BN'ers staan ieder seizoen weer te trappelen om een belletje van de makers van The Masked Singer te krijgen. Desondanks kleven er twee nadelen aan het programma. Niet alleen is het snikheet in die prachtige pakken van bijvoorbeeld de Zebra of de Lama, de geldboete die in het contract van de deelnemers wordt opgenomen is ook niet mis. Naar verluidt ligt het bedrag van de boete ergens tussen de 200.000 en 250.000 euro, zo meldt Veronica Superguide. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Joris Linssen kijkt terug op Masked Singer: 'Dacht dat ik flauwviel'

Zo vertelt Babette van Veen in gesprek met het magazine dat zelfs haar kinderen niet op de hoogte waren van haar deelname aan het laatste seizoen. Alleen haar agent wist ervan. "Ik polste heel subtiel wel bij familie en vrienden of ze het programma keken. Maar verder ging ik niet. Dat laat je wel uit je hoofd met die flinke geldboete (naar verluidt tussen de twee en tweeënhalve ton, red.) die boven je hoofd hangt."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Brand uitgebroken in The Masked Singer-studio tijdens repetities

The Masked Singer gaat op vrijdag 15 oktober om 20.00 uur van start bij RTL 4. De eerste beelden van het gloednieuwe seizoen bekijk je hieronder. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore