Ga naar de inhoud
Entertainment

Yolanthe: 'Ik zeur niet over scheiding, iedereen vraagt ernaar'

Beeld © ANP

Yolanthe Cabau (36) houdt haar lippen stijf op elkaar als haar stukgelopen huwelijk met Wesley Sneijder (37) ter sprake komt. "We hebben afgesproken dat we over de details allebei niets zeggen en daar houd ik me aan", zegt de actrice zaterdag in een interview met 'De Telegraaf'.

"Het liefst praat ik er helemaal nooit meer over"

Hoewel Wesley haar graag terug wil, ziet Yolanthe een hereniging niet snel gebeuren. "Wat mij betreft is de situatie nog precies hetzelfde als toen we in 2019 uit elkaar gingen. Het liefst praat ik er helemaal nooit meer over maar iedereen vraagt er altijd naar. Vervolgens wordt er geroepen dat die Yolanthe altijd zo blijft zeuren over haar scheiding."

Yolanthe
lees ook:
Yolanthe Cabau: 'Spijt dat ik Xess geen gezin heb kunnen geven'

Door haar huwelijk met Wesley zette Yolanthe haar eigen carrière lange tijd op een laag pitje. Daar heeft ze achteraf geen spijt van. "Nee, want dat was mijn keuze. Ik wilde er voor hem zijn. Hij moest voetballen in het buitenland; als ik films was gaan draaien was ik maanden achtereen weg geweest en dat zag ik niet zitten. Ook omdat ik in die tijd moeder ben geworden."

"Maar het is echt niet zo dat ik alleen maar thuis op de bank zat. Ik heb in die tijd een heleboel grote presentatieklussen gedaan", aldus de 36-jarige Yolanthe. "Ik ben wel blij dat ik nu weer volop kan acteren."

Ook zou Yolanthe nog wel een keer moeder willen worden, vertelde ze laatst aan RTL Boulevard:

Yolanthe Cabau: 'Zou nog wel een keer moeder willen worden'

00:47