Entertainment

Dit is de winnaar van The Voice Senior 2021

08 oktober 2021 21:57
Beeld © William Rutten

Coaches Frans Bauer (47), Angela Groothuizen (62), Gerard Joling (61) en Ilse DeLange (44) hebben hun twee beste kandidaten een plek in de bloedstollende finale van 'The Voice Senior' 2021 gegeven. Na zeven weken is het nu eindelijk tijd voor de ontknoping. En de winnaar is...

"Ik heb hier zo'n fantastische tijd gehad en in mijn stoutste dromen... Ik kan het niet geloven, jongens"

De stemmen zijn geteld en de trofee staat klaar: Phil Bee (62) uit het team van Frans is de winnaar van het vierde seizoen van The Voice Senior en volgt daarmee de vorige winnaar Henny Thijssen op. Vanzelfsprekend is de ontlading groot als Lieke Phil noemt als winnaar van de zangcompetitie. "Oooooh!" schreeuwt hij uit. "Ik ben zo blij. Dank jullie wel. Lieve, lieve, Frans. Dank fans die op mij gestemd hebben. En de crew, ik heb hier zo'n fantastische tijd gehad en in mijn stoutste dromen... Ik kan het niet geloven, jongens."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Phil Bee blaast The Voice Senior-kijkers weg met optreden

Maar daar blijft het niet bij. "Ik heb nog één dingetje", kondigt de kersverse winnaar aan. Als klap op de vuurpijl heeft hij een grote verrassing in petto voor zijn vriendin. "Degene die ik het meest wil bedanken, is mijn familie die daar zit en mijn vriendin Jacqueline. Eigenlijk wil ik je vragen of je even deze kant op wil komen."

Terwijl ze naar het podium loopt vertelt Phil dat hij zijn vriendin al enkele jaren kent en dat ze de liefste vrouw op de wereld is. Dat is het moment dat iedereen in de studio hét voelt aankomen. "Ik wil vragen of je met me wil trouwen", zegt Phil. Als je voor een miljoenenpubliek op zo'n manier gevraagd wordt, is er maar één antwoord mogelijk: de trotse Jacqueline zegt volmondig 'ja' tegen haar winnaar. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

The Voice Senior-coaches diep geraakt door auditie oudste deelneemster

Niet alleen is er nog nooit een winnaar op het podium op één knie gegaan, ook was een seizoen van The Voice Senior niet eerder zo lang. Het vierde seizoen is met zeven afleveringen namelijk de langste editie die tot nu toe in Nederland gemaakt is. Door de sterke optredens en de bijzondere verhalen van de kandidaten was er nu eenmaal meer zendtijd nodig.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore