Entertainment

Madonna bevestigt 'visuele autobiografie' over haar leven en carrière

08 oktober 2021 12:37 Aangepast: 08 oktober 2021 13:51
Madonna Beeld © Getty Images

Er komt inderdaad een film over het leven en de carrière van Madonna. De 63-jarige zangeres bevestigt in 'The Tonight Show' aan Jimmy Fallon (47) dat ze meewerkt aan een 'visuele autobiografie'.

"De reden dat ik het nu wel doe is omdat veel mensen hebben geprobeerd om films over mij te schrijven, maar dat waren altijd mannen"

Al langer gingen geruchten dat er plannen waren voor een biopic over de Queen of Pop. De zangeres vertelt dat ze al vaker is benaderd door filmmakers. "De reden dat ik het nu wel doe is omdat veel mensen hebben geprobeerd om films over mij te schrijven, maar dat waren altijd mannen."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Dochter Madonna volgt moeder op en post gewaagd plaatje

Zo kreeg Madonna naar eigen zeggen eerder een script van filmstudio Universal, maar daar was ze niet zo enthousiast over. "De meest afzichtelijke oppervlakkige onzin die ik ooit heb gelezen."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Beruchte zoen Madonna en Britney Spears geveild als NFT

De zangeres snapt niet waarom 'zulke mensen' haar leven wilden verfilmen. "Niets wat in het script stond was waar. De man die het wilde maken begrijpt vrouwen niet, waardeert vrouwen niet en heeft geen respect voor vrouwen."

Tegen wie Madonna nu wel 'ja' heeft gezegd, is niet duidelijk. De zangeres geeft verder geen details over het project.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Dochter Madonna deelt pikante kiekjes voor show Rihanna

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore