Entertainment

Joe Buck houdt het niet droog in emotionele aflevering Beste Zangers

08 oktober 2021 09:40 Aangepast: 08 oktober 2021 09:41
Joe Buck in Beste Zangers Beeld © Beste Zangers, AVROTROS 07-10-2021

In de zesde aflevering van 'Beste Zangers' kwam het repertoire van Joe Buck (26), de jongste deelnemer van dit seizoen, voorbij. "Het was de avond van mijn leven", stelde hij na afloop.

"Ik ben zo blij dat Anneke 'White roses' heeft gedaan"

Alle liedjes waarvan Joe hoopte dat ze voorbij zouden komen, zijn gezongen door de zangers. De singer-songwriter was vooral aangenaam verrast door de knallende opening van Alides, die Joe's eerste hit 'The way you take time' zong. Karsu was volgens de zanger ook 'boven verwachting goed'. Hoewel de zangeres elke week de show weet te stelen, bracht haar optreden Joe helemaal terug in het moment.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Karsu in tranen door Anneke van Giersbergen in Beste Zangers

Maar wie écht indruk op hem maakte, was Anneke van Giersbergen, die één van de persoonlijkste liedjes zong die Joe heeft geschreven: 'White roses'. Het nummer is een ode aan zijn oudere broer Jeroen. Jeroen is het eerste kind van de ouders van Joe en overleed helaas bij de geboorte. Zijn moeder koopt ieder jaar witte rozen voor Jeroen om hem te herdenken. Voor Joe is 'White roses' het symbool van de liefde en het nummer raakt hem dan ook enorm. "Ik ben zo blij dat Anneke 'White roses' heeft gedaan", aldus Joe.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

'Kameleon Karsu' grootste verrassing Beste Zangers dit seizoen

Beste Zangers zie je elke donderdagavond om 20.35 uur bij NPO1. Kijk de aflevering hier terug. Eerder werd Belle Perez al in het zonnetje gezet.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore