Ga naar de inhoud
Entertainment

Woody Harrelson op de vuist met man na foto-incident

Woody Harrelson Beeld © Getty Images

Woody Harrelson (60) is slaags geraakt in een hotel in de Amerikaanse hoofdstad Washington, meldt 'The Washington Post'. De acteur ging op de vuist met een man die tegen hem uitviel in een ruzie over foto's van de acteur en zijn dochter.

Een politiewoordvoerder laat aan de Amerikaanse krant weten dat er geen aangifte gedaan is. De 60-jarige acteur heeft volgens de woordvoerder gehandeld uit zelfverdediging.

Woody
Lees ook:
Woody Harrelson wint prijs voor regiedebuut

Het incident vond woensdagavond lokale tijd plaats op het dakterras van het Watergate Hotel, waar een bar is. Volgens de politie was de man met wie de acteur in gevecht ging foto's aan het maken van hem en zijn dochter. Ook zou de man gedronken hebben. De Cheers-ster zou de man gevraagd hebben de foto's te verwijderen, maar die weigerde. Toen kregen de twee ruzie en haalde de man uit naar de acteur, die hem vervolgens terugsloeg.

Owen
Lees ook:
Owen Wilson en Woody Harrelson bij Formule 1

Woody is in Washington vanwege opnames van een nieuwe televisieserie over het Watergateschandaal, een affaire uit de jaren zeventig rondom president Richard Nixon.

Woody
Lees ook:
Woody Harrelson stopt na 30 jaar met jointjes