Ga naar de inhoud
Entertainment

Romy Monteiro en vriend tikken liefdesnestje op de kop: 'Gaan samenwonen'

Romy Monteiro en vriend Japser Beeld © Instagram @romymonteiro

Tien jaar geleden vindt ze het nog een te grote stap, maar Romy Monteiro (28) waagt nu alsnog de sprong en verhuist naar Amsterdam. En dat doet ze niet alleen, maar met haar grote liefde: Jasper Suyk.

"We zijn samen klaar voor deze stap"

Het zijn haar ruim 143k Instagram-volgers die donderdag de primeur krijgen. 'Wij gaan samenwonen!' schrijft de actrice daar bij een foto - inclusief nieuwe huissleutel. "Ik heb het heerlijk gehad in mijn mooie stad Utrecht, maar we zijn samen klaar voor deze stap and I can’t wait!'

Romy
Lees ook:
Romy Monteiro zomaar bespuugd door wildvreemd meisje

Romy en haar vriend Jasper, die werkt als fotograaf, zijn inmiddels alweer dik twee jaar samen. Toch komt er (nog) geen kinderkamer in hun nieuwe liefdesnestje. De relatie van het stel overleefde de lockdown met gemak, maar toe aan de volgende stap, kinderen, zijn ze nog niet vertelde de zangeres onlangs in Beau Monde. "Ik ben gek op kindjes, maar ik wil zelf nog groeien op bepaalde vlakken voordat ik het ongelooflijke avontuur van moederschap aan zou durven gaan. Als mij dat gegund is", aldus Romy.

Romy
Lees ook:
Romy Monteiro vraagt aandacht voor seksuele uitbuiting met lied

Romy besloot onlangs haar musicalcarrière even op laag pitje te zetten en zich meer te focussen op acteren. "Een musical is heel tijdrovend voor je agenda. Met The Bodyguard heb ik voor mijn gevoel al mijn top bereikt. Ik heb een Musical Award gewonnen", stelde ze in het Algemeen Dagblad. "Er moet echt wel iets heel moois voorbijkomen, wil ik dat weer doen."

Hierdoor had ze ook meer tijd om zich te richten op andere projecten, zoals Goede Tijden, Slechte Tijden. Onlangs moest de serie wel afscheid nemen van twee acteurs. Ze vertellen er zelf over in onderstaande video:

GTST-acteurs reageren op exit: 'Studie niet te combineren'

01:52