Ga naar de inhoud
Entertainment

Tiger King-ster Joe Exotic wil BBC aanklagen

Tiger King Joe Exotic Beeld © ANP

Joe Exotic (58), bekend van de spraakmakende Netflix-serie 'Tiger King', is niet blij. Volgens hem gebruikt de BBC zijn nummer 'Here Kitty Kitty' zonder toestemming. Joe wil daar een stokje voor steken en is daarom van plan de zender voor de rechter te slepen, zo laat hij weten via zijn advocaat.

''Joe is hier niet blij mee, omdat hij het geld niet krijgt''

Joe - die vorig jaar werd veroordeeld tot 22 jaar gevangenisstraf en vast zit in een cel in Texas - heeft momenteel de rechten op het liedje 'Here Kitty Kitty'. Alleen Netflix kreeg voor Tiger King de toestemming om het nummer te gebruiken. Volgens hem gebruikt de BBC, zonder toestemming, het lied in de documentaire Shooting Joe Exotic en wil daarom nu een rechtszaak aanspannen.

Tiger King-Joe Exotic wordt beschuldigd van de wildste verhalen

02:01
Tweede
Lees ook:
Tweede seizoen Tiger King dit jaar nog te zien bij Netflix

"Joe is hier niet blij mee, omdat hij het geld niet krijgt", verklaart zijn advocaat. "Ik ben er wel van overtuigd dat we tegen het einde van het jaar een oplossing zullen hebben", wordt er vervolgd.

Vorige maand kwam er goed nieuws voor alle fans van de documentaireserie. Nog dit jaar komt er een tweede seizoen op Netflix, zo liet de streamingdienst weten op Twitter.

Tiger
lees ook:
Tiger King-ster Jeff Lowe krijgt arrestatiebevel na afwezigheid in rechtbank