Ga naar de inhoud
Entertainment

Videoland schenkt leven aan nieuwe serie met Jethro van De Bachelorette

Jethro A Star Is Born Beeld © RTL/Videoland

Gaby Blaaser (35) is in eerste instantie de enige blondine waarop Jethro zijn pijlen richt. Toch gaat het compleet mis als hij tijdens 'De Bachelorette' op een onbenullige manier zijn concurrent Jordy voor de bus gooit, en zo zijn eigen glazen ingooit. Het hart van Gaby wist 'ie er niet mee te winnen, maar het leverde hem wél zijn eigen realityserie op

"Vanaf 27 Oktober zijn wij te zien op Videoland met een nieuw programma A Star Is Born"

Jethro maakt het nieuws vandaag zelf bekend via zijn Instagram. 'Groot nieuws', schrijft hij. 'Vanaf 27 Oktober zijn wij te zien op Videoland met een nieuw programma A Star Is Born.'

In de nieuwe show van de streamingdienst wordt de hele zwangerschap gevolgd tot aan de geboorte van zoontje Bodie, die eind september het levenslicht zag. 'Wat ben ik trots op de moeder van onze zoon!' aldus de realityster.
 

Jethro
Lees ook:
Jethro uit de Bachelorette verwelkomt zoontje op eigen verjaardag

Jethro en Kelly leren elkaar eind september van 2020 kennen, een half jaar nadat hij in Zuid-Afrika is voor de opnames van De Bachelorette. Kelly lijkt vanaf moment één zeker te weten dat deze liefde voor altijd is en noemt hem sindsdien al 'de liefde van haar leven'. Jethro is op zijn beurt ook erg complimenteus en vertelt zelfs dat Kelly een stuk leuker is dan Gaby, met wie hij eerder nog een toekomst voor zich zag.

Jethro
Lees ook:
Jethro uit de Bachelorette laat vol trots zijn nieuwe liefde zien

Kun je niet wachten tot A Star Is Born? Check dan nu al bij Videoland de documentaire van Loiza Lamers: Altijd al Loiza. Hierin deelt ze al het lief en leed in haar leven en maakt de kijkers écht kennis met het topmodel. 

Loiza Lamers moet 'altijd vechten' voor haar plekje in maatschappij

00:43