Entertainment

Loiza Lamers deelt voor het eerst romantisch kiekje met vriend

05 oktober 2021 18:44 Aangepast: 05 oktober 2021 18:51
Loiza Lamers Beeld © ANP

Hoewel Loiza Lamers (26) in haar nieuwe documentaire 'Altijd al Loiza’ vertelt dat ze een relatie ontzettend mist in haar leven, lijkt het er op dat ze onlangs toch de ware Jakob tegen het lijf is gelopen. Het model deelt vandaag op haar Instagram een romantisch kiekje van haar nieuwe vriend.

Op de zwart-wit foto is te zien dat Loiza met iemand staat te zoenen. In het bijschrift heeft ze simpelweg alleen een hartje gezet, wat ons doet vermoeden dat het om haar nieuwe liefde gaat.

In Altijd al Loiza vertelt het model dat het haar af en toe best verdrietig maakt dat ze nog geen vriend heeft. "Soms kan ik wel eens heel angstig zijn voor de toekomst, omdat ik het allemaal zo graag goed wil doen, gelukkig wil zijn. En wat is dan gelukkig zijn, is dat dan in een relatie? Sommige dagen denk ik: 'Ja, het is gewoon dat ik geen relatie heb.' Ik wil zo graag een relatie, en dan kan ik helemaal verdrietig zijn dat ik nog nooit die persoon tegen ben gekomen." 

Loiza lijkt echter geen reden meer te hebben om verdrietig te zijn, want de foto op Instagram doet vermoeden dat ze toch wel degelijk iemand aan de haak heeft geslagen.

Wij spraken Loiza onlangs nog over haar nieuwe documentaire:

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore