Ga naar de inhoud
Entertainment

Docuserie over Loiza Lamers vanaf nu te zien bij Videoland

Loiza Lamers Beeld © Altijd al Loiza / Videoland

Loiza Lamers (26) schittert vanaf vandaag in haar eigen documentaire op Videoland: 'Altijd al Loiza'. Hierin deelt ze al het lief en leed in haar leven en maakt de kijkers écht kennis met het topmodel. Inmiddels heeft Loiza een vriend, zo maakte ze gisteren bekend, maar eerder was een relatie het grote gemis in haar leven.

"Dan kan ik helemaal verdrietig zijn dat ik nog nooit die persoon tegen ben gekomen"

Loiza vindt het leuk om te flirten, maar toch heeft ze lange tijd geen vent aan de haak geslagen. "Soms kan ik wel eens heel angstig zijn voor de toekomst, omdat ik het allemaal zo graag goed wil doen, gelukkig wil zijn. En wat is dan gelukkig zijn, is dat dan in een relatie?" vraagt het model zich voor de camera af. 

Ze vervolgt: "Sommige dagen denk ik: 'Ja, het is gewoon dat ik geen relatie heb.' Ik wil zo graag een relatie, en dan kan ik helemaal verdrietig zijn dat ik nog nooit die persoon tegen ben gekomen." Gisteren maakte Loiza bekend gelukkig te zijn in de liefde.

Loiza
Lees ook:
Loiza over Expeditie Robinson: 'Helemaal niet zo rooskleurig'

Wanneer Loiza, die momenteel ook te zien is in Expeditie Robinson, dan verliefde stelletjes ziet, heeft ze daar helemaal niks mee: "Dan zie ik mensen om me heen, en dan zijn ze gelukkig. En dan denk ik: 'Verdomme, waarom heb ik dat niet?'" 

Buiten haar liefdesleven bespreekt Loiza ook haar modellencarrière en komt haar familie uitgebreid aan bod. De eerste beelden zie je in de video hieronder. De documentaire Altijd al Loiza zie je vanaf woensdag 6 oktober op Videoland. 

Loiza
Lees ook:
Loiza Lamers trekt de wijde wereld in: 'Tijd om uit te vliegen'

Loiza Lamers moet 'altijd vechten' voor haar plekje in maatschappij

00:43