Ga naar de inhoud
Entertainment

'Liefdesproject' van Eva Jinek komt volgende maand uit

Beeld © ANP

Mocht je je weleens afvragen wat Eva Jinek (43) doet als ze een paar maanden geen 'Jinek' presenteert, dan krijg je bij dezen het antwoord. De talkshowhost heeft het afgelopen jaar gewerkt aan haar eigen interviewbundel. 'Droom groot - verhalen van voorbeelden' ligt vanaf 26 november in de winkel.

"Laat de wilskracht van deze voorbeelden jouw vuurtje aanwakkeren, zoals ze dat bij mij ook doen"

Interviewen doet Eva graag, maar voor dit project is ze ook nog eens in de pen gekropen. Voor haar nieuwe boek interviewt en portretteert ze rolmodellen over hun weg naar succes en geluk. Het is leuk en aardig dat we dagelijks worden overspoeld met zogenaamde motiverende kreten over succesvol en gelukkig zijn, maar zonder een tastbaar voorbeeld uit de praktijk hebben al deze kreten volgens Eva geen betekenis. Daarom gaat ze het gesprek aan met bekende en minder bekende mensen.

Eva
Lees ook:
Eva Jinek strikt Ed Sheeran voor komende dinsdag

Pioniers en rolmodellen die 'ja' hebben gezegd tegen een goed gesprek met Eva zijn bijvoorbeeld Roxeanne Hazes en Merel Westrik, maar ook Eva's moeder Radana. Ook spreekt ze met onder andere topadvocaat Carry Knoops, mode-ondernemer Naz Kawan en cardioloog Angela Maas. Bij hen kaart ze onderwerpen als onzekerheid, eenzaamheid, verlies van je gezondheid, seksisme en vooroordelen aan. 

"Laat de wilskracht van deze voorbeelden jouw vuurtje aanwakkeren, zoals ze dat bij mij ook doen. Blijf dromen... Droom groot. Want dat doen zij ook", luidt Eva's boodschap.

Eva
Lees ook:
Eva Jinek 'bijna geëlektrocuteerd' op de Boerderij van Dorst