Entertainment

Justin Bieber zet krabbel onder cannabis deal

05 oktober 2021 04:56 Aangepast: 05 oktober 2021 08:39
Justin Bieber Beeld © ANP

Justin Bieber (27) kan een nieuwe functie op zijn cv bijschrijven. De zanger is in zee gegaan met het Californische bedrijf Palms, om samen met hen een merk neer te zetten dat het stigma rondom het recreatief gebruik van softdrugs wegneemt. De producten waaraan hij zijn naam heeft verbonden zijn vooralsnog alleen verkrijgbaar in de Amerikaanse staten Californië, Nevada, Massachusetts en Florida. Dit meldt 'Variety'.

"Er zijn mensen die het echt nodig hebben vanwege hun mentale problemen"

Justins nummer 'Peaches' zou de inspiratie zijn geweest voor hem om de samenwerking met Palms aan te gaan. Onder de naam PEACHES Pre-Rolls by Palms worden voorgedraaide joints verkocht, waarvan een groot gedeelte van de opbrengst naar het goede doel Veterans Walk And Talk gaat. Deze organisatie zet zich in om cannabis legaal te maken als natuurlijk medicijn om mensen met mentale problemen te helpen. Een ander deel gaat naar Last Prisoner Project, waar slachtoffers en familieleden van door cannabis gerelateerde veroordeelden bijgestaan worden.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Trailer persoonlijke documentaire Justin Bieber nú te zien

"Ik ben groot fan van Palms en hoop met hen dat stigma rondom cannabis weg te nemen. Er zijn mensen die het echt nodig hebben vanwege hun mentale problemen, dus daarom wil ik graag meewerken aan dit project", aldus Justin.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Justin Bieber onderwerp nieuwe documentaire Amazon Prime

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore