Entertainment

Johnny over slechte kijkcijfers HLF8: ‘Zijn aan het groeien’

04 oktober 2021 18:58 Aangepast: 04 oktober 2021 18:59
Beeld © ANP

Johnny de Mol (42) heeft voor het eerst gereageerd op de lage kijkcijfers van zijn dagelijkse talkshow 'HLF8'. Hoewel er op Twitter positief wordt gereageerd op het programma en zijn tante Linda de Mol ook vol lof is, wil het met de kijkcijfers nog niet echt vlotten. Maar daar is Johnny totaal niet mee bezig, zo laat hij weten tijdens een interview met Radio 538.

"Ze zien in dat we echt wat anders aan maken zijn"

Volgens Johnny is het programma geen flop, maar moet het simpelweg nog groeien.

“We maken hele kleine stapjes en dat is goed. We mogen groeien, we zijn aan het groeien”, zo vertelt hij. Opvallend genoeg laat Johnny weten dat hij de afgelopen weken expres niet naar de kijkcijfers of comments heeft gekeken. “Omdat ik dacht: volgens mij hebben we even de tijd en volgens mij word je daar alleen maar ongelukkig van.” Op de vraag of er iets moet veranderen aan het programma grapt hij: “Misschien een andere presentator?”.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Linda de Mol over talkshow Johnny: 'Hij creëert een warme sfeer'

Johnny zelf ziet het in ieder geval allemaal nog positief in. "Ze zien in dat we echt wat anders aan het maken zijn. Het is de eerste talkshow op SBS ever. Het groeit heel gestaag en eigenlijk is dat goed." Dat je bij HLF8 geen virologen aan tafel ziet om te praten over corona, is volgens hem een bewuste keuze geweest. "Daar zijn gelukkig andere programma’s voor, die dat wel doen. We moesten ook iets onderscheidends doen, want er is natuurlijk al best wel veel qua talkshow."

Rob Goossens heeft ook wel het een en ander op te merken aan het praatprogramma van Johnny:

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

John van den Heuvel noemt aangifte ex Johnny de Mol 'discutabel'

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore