Ga naar de inhoud
Entertainment

Deze nieuwe gezichten maken de cast van Firefly Lane seizoen 2 compleet

Firefly Lane Beeld © Netflix

Fans van 'Firefly Lane' mogen zich voorbereiden op een uitbreiding van de cast. Tully (Katherine Heigl) en Kate (Sarah Chalke) krijgen namelijk gezelschap van een paar nieuwe gezichten. Dat laat Netflix weten.

Voor het tweede seizoen zijn er verschillende acteurs gecast die voor interessante verhaallijnen gaan zorgen. Ignacio Serricchio (Lost In Space), Greg Germann (Grey’s Anatomy), India de Beaufort (Zoey’s Extraordinary Playlist) en Jolene Purdy (The White Lotus) maken hun opwachting in de populaire Netflix-serie.

Ignacio neemt de rol van een arrogante sportverslaggever op zich. Hij is tegenwoordig een journalist en bovendien erg close met Tully. Greg zie je straks terug als Benedict Binswanger. Hij komt uit een machtige houthakkersfamilie en ambieert een leven als gouverneur. 

Netflix
Lees ook:
Netflix kondigt tweede seizoen van Firefly Lane aan

Verder is de serie nog een sterke persoonlijkheid rijker: Tully krijgt concurrentie van Charlotte, gespeeld door India. Zij is net als Tully een beroemde, zelfverzekerde televisiebekendheid. Ze was vroeger smoorverliefd op Johnny (wie niet?). Dan hebben we nog Jolene, die de rol van Justine Jordan vertolkt. Als optimistische agent van verschillende talenten staat ze regelmatig voor hete vuren en heeft ze voor ieder scenario een plan klaarliggen.

Firefly Lane is gebaseerd op de gelijknamige romantische bestseller van Kristin Hannah en vertelt het verhaal van twee onafscheidelijk vriendinnen: Tully en Kate. Als hun leven een onverwachte wending neemt, komt hun vriendschap onder druk te staan. Het tweede seizoen moet antwoord geven op de prangende vraag: wát heeft Tully gedaan dat zo erg is dat Kate haar niet kan vergeven?

Netflix
Lees ook:
Netflix dropt eerste beelden Bridgerton seizoen 2

Eerste beelden van de serie zijn nog niet bekend en ook de releasedatum van de nieuwe afleveringen houden de fans tegoed. Tot nu toe is alleen het tweede seizoen aangekondigd. Er wordt ook volop gefilmd, zodat de serie in 2022 op Netflix kan verschijnen.