Entertainment

Thijs Römer en Igone na twee jaar 'eindelijk' op huwelijksreis

04 oktober 2021 13:44
Beeld © ANP

Wat zal het 'verfrissend' zijn voor Thijs Römer (43) dat hij even niet dagelijks naar RTL 4 hoeft te zappen om RTL Boulevard te kijken. Hij is namelijk op huwelijksreis met Igone Römer-de Jongh (42).

"Eindelijk op huwelijksreis"

In oktober 2019 zijn Thijs en Igone in het huwelijksbootje gestapt, maar de huwelijksreis? Die liet nog even op zich wachten. Nu de pandemie iets meer onder controle lijkt heeft het stel twee jaar na dato alsnog het vliegtuig naar een zonnige bestemming met witte parelstranden en azuurblauw water gepakt. Igone deelt een paar kiekjes van hun romantische reis met haar volgers. 'Eindelijk op huwelijksreis', schrijft ze erbij. 'Hou van jou, schat.'

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Igoné de Jongh over relatie Thijs Römer: 'Het is zó compleet'

Het stel is twee jaar gelukkig getrouwd, maar heeft verder geen kinderwens. "Het feit is dat we allebei een kind hebben uit een ander huwelijk", zei Igone eerder al in LINDA. daarover. "Die twee kunnen het zo magisch goed met elkaar vinden, en we hebben het met z’n vieren zo goed, het is zó compleet. Als wij dan met z’n tweeën nog een kindje krijgen, gaan die andere twee kinderen in en uit, zoals dat gaat met gescheiden ouders, terwijl wij dan met z’n drieën altijd bij elkaar zouden zijn. En dát willen we niet. Het is nu goed zo."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Igone over bijzondere band met Thijs, Katja en Freek: 'Het klopt'

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore