Ga naar de inhoud
Entertainment

Jochem Myjer zet man terug op plaats na frappante opmerking

Jochem Myjer Beeld © ANP

Cabaretier Jochem Myjer (44) heeft deze zaterdag een nogal opmerkelijk voorval meegemaakt. Op social media laat hij weten dat een man hem achterna rende en vervolgens een 'brutale' vraag stelde.

"Net rent er een boze, bewust ongevaccineerde man achter me aan"

'Net rent er een boze, bewust ongevaccineerde man achter me aan, om te vragen waarom ik, lafaard, Face with symbols over mouthFace with symbols over mouthFace with symbols over mouthm’n shows niet heb afgezegd? Mijn antwoord was: 'Ik heb geen show op dit moment, meneer'', laat Jochem weten op zijn Twitter. 

De tweet kan rekenen op meer dan honderd reacties: 'Ik zie een nieuwe naam komen, bommetje. Bewust Ongevaccineerde Man', 'Ben zo benieuwd waarom mensen die vinden dat alles voor iedereen toegankelijk moet zijn niet eerder actie hebben gevoerd voor mensen voor wie toegankelijkheid al jarenlang een probleem is vanwege een fysieke, mentale of medische belemmering. Waarbij er geen enkele keuze is' en 'Maar Jochem, het is op zich wel een grof schandaal dat jij op dit moment geen show hebt, terwijl de anekdotes voor het oprapen liggen', wordt er zoal gereageerd. 

Jochem
Lees ook:
Jochem Myjer oppert plan voor rentree entertainment na Grand Prix

Afgelopen week lieten enkele artiesten, zoals Douwe Bob en Hans Teeuwen, weten dat ze (voorlopig) hun shows cancelen vanwege de coronamaatregelen. Ze zijn het er niet mee eens dat bezoekers bij de ingang verplicht een coronatoegangsbewijs moeten laten zien. Meer daarover zie je in de video hieronder. 

Rob
Lees ook:
Rob Goossens positief verrast over besluit van Douwe Bob

Rob Goossens positief verrast over besluit van Douwe Bob

03:02