Entertainment

Bridgerton-ster Regé-Jean Page heeft hoofdrol in thriller

01 oktober 2021 21:53 Aangepast: 01 oktober 2021 21:58
Beeld © ANP

Was Regé-Jean Page (31) stiekem de belangrijkste reden dat jij naar 'Bridgerton' keek? Dan hebben wij goed nieuws voor je. Je kunt de acteur namelijk binnenkort ook bewonderen in een nieuwe Netflix-thriller over een overval. En dat is toch wel een meevaller nu we weten dat hij niet meer zal terugkeren in 'Bridgerton'.

Regé-Jean Page speelt niet alleen de hoofdrol in de film maar is ook nog eens uitvoerend producent. De film, waarvan de naam nog niet bekend is, wordt geregisseerd door Noah Hawley.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Netflix dropt eerste beelden Bridgerton seizoen 2

Mocht je nu geen geduld hebben tot de thriller uitkomt, kun je de acteur volgend jaar ook bewonderen in de spionagefilm The Gray Man, met niemand minder dan Ryan Gosling en Chris Evans. De film belooft wat te worden want het schijnt de duurste Netflix-film ooit te zijn. Het is gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks van de Amerikaanse schrijver Mark Greaney.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Bridgerton-actrice Phoebe Dynevor en Pete Davidson uit elkaar

Regé-Jean Page werd in één klap wereldberoemd door zijn rol in de serie Bridgerton, maar helaas voor de fans zal hij niet te zien zijn in het tweede seizoen van de show. Elk seizoen legt namelijk net als de gelijknamige boekenreeks de nadruk op een andere Bridgerton-telg.

Regé-Jean Page liet onlangs nog weten dat hij erg bang is voor de roddelpers.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore