Entertainment

Robinson-kijkers vinden Sterrin en Jay Jay leuk stelletje samen

01 oktober 2021 12:08
Jay Jay en Sterrin Beeld © Expeditie Robinson / RTL

Donderdagavond was weer een nieuwe aflevering te zien van het survivalprogramma 'Expeditie Robinson' op RTL 4. Daarin was te zien hoe tv-ecoloog Sterrin Smalbrugge aankwam op het Tweede Kans Eiland en ogenschijnlijk een goede klik had met presentator Jay Jay Boske (35). En dat viel de kijkers dan ook massaal op.

"Iedereen ziet dat Sterrin wat toevoegt en ook collectief het team sterker maakt door met eten te komen"

Zo was gelijk op het begin van de aflevering te zien hoe Sterrin eten ging zoeken en ze Jay Jay - tot zijn grote vreugde - mee op sleeptouw nam. "Toen ik hoorde dat jij onze kant op kwam, of jou zag, toen dacht ik: nu kan ik echt wat leren. Dat vind ik superleuk", vertelt Jay Jay enthousiast. "Ze is er een paar uur, en ze leert me gelijk krabben vangen. Het is echt heel simpel, als je er goed in bent en een beetje ballen hebt..." 

De presentator denkt ook dat ze veel te bieden heeft voor de groep: "De volgende eilandraad gaat wel een dingetje worden, denk ik. Want iedereen ziet dat Sterrin wat toevoegt en ook collectief het team sterker maakt door met eten te komen." 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Nicolette neemt je mee in Expeditie Robinson-dorp

Dat de chemie tussen de twee van het scherm spat, is ook op social media niet onopgemerkt gebleven. 'Jay Jay en Sterrin is niet wat we wilden, maar wat we nodig hadden', 'Ga echt goed op de bromance tussen Jay Jay en Sterrin' en 'Hoe leuk zou een programma zijn zoals Leer meer van de natuur met JayJay en Sterrin, ik zou gaan kijken', wordt er zoal geschreven. Hieronder nog meer reacties. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Stefano reageert op 'onsportief gedrag' van John in Expeditie

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Tandenpoetsen op de Expeditie Robinson manier

Uiteraard volgde er gister ook weer een spannende immuniteitsproef én een eliminatieronde. Benieuwd hoe dat allemaal is afgelopen? Dat lees je hier terug

Elke donderdag om 20:30 uur is de strijd van deze oud-expeditieleden te zien bij RTL 4, terwijl de afleveringen elke zondag om 20:00 uur in het teken blijven staan van de andere expeditie.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Expeditie Robinson eist zijn tol bij boerin Annemiek

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore