Entertainment

Karsu in tranen door Anneke van Giersbergen in Beste Zangers

01 oktober 2021 11:22
Anneke van Giersbergen Beeld © Beste Zangers / AVROTROS

Zangeres Anneke van Giersbergen (48) heeft donderdagavond veel 'Beste Zangers'-kijkers weten te boeien met haar cover 'Jest Oldu' van zangeres Karsu Dönmez (31). En niet alleen kijkers waren onder de indruk, maar ook Karsu zelf moest een traantje wegpinken.

"Volg ze beiden al zo ontzettend lang en ze verdienen echt meer bekendheid in Nederland"

'Jest Oldu' is het allereerste nummer 1-nummer van Karsu in Turkije en hoewel Anneke een deel in het Engels zong, wist ze ook de kandidaten te verrassen door een deel in het Turks te zingen. Op social media ontvangt Anneke veel lof op haar cover. 'Wat goed! Maar had ook niks anders van Anneke verwacht. Zo leuk om mijn favoriete zangeressen bij dit programma te zien. Eerst Floor en nu Anneke. Volg ze beiden al zo ontzettend lang en ze verdienen echt meer bekendheid in Nederland' en 'Absoluut mijn favoriet van vanavond. En wat is die band goed zeg. Mag ook wel eens gezegd worden', wordt er onder andere geschreven. 

Hieronder nog meer reacties. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Karsu laat kijkers traantje wegpinken in Beste Zangers

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Karsu maakt diepe indruk met cover in Beste Zangers

Hoewel gisteravond Anneke veel indruk maakte op de kijkers thuis, is zangeres Karsu misschien wel de grootste verrassing van dit seizoen. De zangeres brengt week na week de meest uiteenlopende nummers en presentator Jan Smit vergeleek haar dan ook niet voor niets met een kameleon. Hier lees je er meer over terug

Beste Zangers zie je elke donderdagavond om 20:35 uur bij NPO1. De aflevering van gisteren kijk je hier terug. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore