Entertainment

Om deze reden hebben Bridgerton-fans nu al kritiek op seizoen 2

02 oktober 2021 14:11
Beeld © LIAM DANIEL/NETFLIX

Terwijl de meeste fans smachtend uitkijken naar het tweede seizoen van 'Bridgerton', is er ook een kleine groep die zich nu al fel uitspreekt over de eerste beelden van de nieuwe reeks afleveringen. Dat meldt 'The Sun'.

"Deze zien eruit alsof het gerecyclede outfits van Daphne zijn"

In het nieuwe seizoen worden de Sharmas aan de ton geïntroduceerd door Lady Danbury. De familie, die uit alleen maar vrouwen bestaat, zet de eerste stappen in de Londense society. Dat ze dat moeten doen in outfits die helemaal niet passen bij hun roots, krachtige voorkomen en de tijdsgeest is iets waar sommige fans verbolgen over zijn.

'Ze hadden toch zeker interessantere kostuums voor de meisjes kunnen hebben? Ze veranderden hun achternaam en etniciteit. Kregen ze maar kostuums die zich onderscheiden van de rest om het een beetje interessant maken? Deze zien eruit alsof het gerecyclede outfits van Daphne zijn', twittert een kijker.

'Dus de familie Sharma komt op in de garderobe van de cast van vorig seizoen. Hoera voor originaliteit', klinkt het bittere oordeel van een andere fan. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Yes! Netflix-serie Bridgerton krijgt eigen spin-off

De Sharma-zusjes Kate (Simone Ashley, bekend van Sex Education), Mary (Shelley Conn, bekend van Mistresses) en Edwina (nieuwkomer Charithra Chandran) zien er in ieder geval uit alsof ze de boel flink op stelten willen zetten. Zo is hartenbreker Anthony Bridgerton ondersteboven van de wilskrachtige Kate. Wie de boeken heeft gelezen weet dat er een hoop drama aankomt. Anthony zou namelijk trouwen met Edwina, maar voelt met Kate een veel grotere aantrekkingskracht. Je raadt het al: genoeg gedoe om seizoen twee en ook een derde reeks mee te vullen.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Netflix dropt eerste beelden Bridgerton seizoen 2

Kritiek of niet, de nieuwe afleveringen staan vanaf 21 januari op Netflix. De eerste beelden van Anthony en Kate bekijk je hieronder. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore