Ga naar de inhoud
Entertainment

Vriend Britney Spears blij met uitspraak rechter: 'Free Britney!'

Beeld © ANP

Sam Asghari (27), de verloofde van Britney Spears (39), heeft dolblij gereageerd op het nieuws dat Jamie Spears (69) is ontzet uit zijn rol als toezichthouder. Vrij snel nadat het nieuws bekend werd gemaakt reageerde Sam via Instagram Stories met de tekst: 'Free Britney! Congratulations!!!!!!!!!'. Ook plaatste hij een foto van een leeuwin op zijn Instagram, met daarbij de tekst: 'De kracht van een leeuwin!'.

Sam is Britney's steun en toeverlaat geweest in de strijd tegen haar vader, ook al werden de dingen die ze samen wilden doen door diens curatorschap beperkt. Zo mocht Sam zijn vriendin bijvoorbeeld niet meenemen voor een autoritje en moest Jamie hen toestemming geven wanneer ze uit eten wilden of met vakantie wilden gaan, iets waarover hij niet te spreken was. "Ik heb nul respect voor iemand die onze relatie probeert te controleren en steeds maar weer voor obstakels zorgt. Als je het mij vraagt is Jamie gewoon een ontzettende lul", zei hij daar eerder over.

Advocaat
Lees ook:
Advocaat Britney Spears noemt vader alcoholist en gokverslaafd

Op 12 september liet het stel weten zich verloofd te hebben na een relatie van 5 jaar. Fans maakten zich direct zorgen of de zangeres wel op huwelijkse voorwaarden zou trouwen. Daarop reageerde Sam met een knipoog: "Natuurlijk stellen we een contract op, dat lijkt me logisch. Stel dat ze me op een gegeven moment zat is, dan wil ik wel mijn schoenencollectie beschermd hebben."

Dat het curatorschap van de vader van Britney ver ging, blijkt wel uit het feit dat hij geluidsopnames maakte in haar slaapkamer:

'Vader Britney Spears maakte geluidsopnames in haar slaapkamer'

06:22
Fans
Lees ook:
Fans zetten vraagtekens bij nieuwe documentaire Britney Spears