Ga naar de inhoud
Entertainment

Toestand slachtoffer ongeluk Het Jachtseizoen is stabiel

De toestand van de man die dinsdag gewond raakte tijdens de opnames van de YouTube-serie 'Het Jachtseizoen' van StukTV is stabiel. Dat heeft het management van dj Martin Garrix (25), die bij de opnames betrokken was, woensdag laten weten. De verklaring komt ook mede namens StukTV.

"De familie heeft ons laten weten dat de toestand van hun zoon momenteel stabiel is"

'Zoals eerder gecommuniceerd zijn wij gisteren enorm geschrokken van een ongeluk dat tijdens de opnames van het YouTube-programma Het Jachtseizoen heeft plaatsgevonden. Hierbij is een persoon die eerder meespeelde om het team van StukTV tijdens het spel te misleiden, buiten de opnames om, gevallen van een loopbrug. De hulpdiensten zijn onmiddellijk ter plaatse gekomen waarna het slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis', zo luidt het statement. 

'De familie heeft ons laten weten dat de toestand van hun zoon momenteel stabiel is. Alle betrokkenen hopen op een spoedig herstel', valt er verder te lezen.

Ongeluk
lees ook:
Ongeluk bij opnames Jachtseizoen

De dj was dinsdag opnames aan het maken voor Het Jachtseizoen toen een van de figuranten van een loopbrug viel en gewond raakte. Hulpdiensten waren snel ter plaatse en brachten het slachtoffer naar het ziekenhuis. 'Nadat de ernst van de situatie duidelijk werd, is het afsluitende optreden gestaakt en zijn de opnames gestopt’, aldus het management. 

In Het Jachtseizoen slaat wekelijks een bekende Nederlander op de vlucht voor de presentatoren van het YouTube-kanaal StukTV. Het team van StukTV moet vervolgens die persoon zien te vinden. Het is nog niet duidelijk wanneer de aflevering met Martin te zien is.

Het
lees ook:
Het Jachtseizoen vanaf vanavond voor het eerst op tv