Entertainment

Alana 'Honey Boo Boo' Thompson bevestigt relatie met deze foto

29 september 2021 14:07
Honey Boo Boo Beeld © Getty Images

Zes maanden nadat Alana Thompson (16), bij het grote publiek bekend als realityster Honey Boo Boo, volgens bronnen is gaan daten met een nieuwe vlam, bevestigt ze hun relatie op social media.

"Hij is net zo leuk en gek als de rest"

Het nieuwe liefje van Alana is de meerderjarige Dralin Carswell. Volgens The Sun is Dralin een 20-jarige student die in de staat Georgia woont, vlak bij Alana en haar familie. Een bron beweert dat de twee tortelduifjes onafscheidelijk zijn. "Ze zijn de hele tijd samen." Ondanks dat hij 'eerst stil' was, is hij nu 'onderdeel van de familie'. "Hij is net zo leuk en gek als de rest."

De foto van Alana en haar vriend van 27 september is inmiddels verwijderd, maar zoals dat gaat op het wereldwijde web verdwijnt een foto niet meer als 'ie eenmaal geplaatst is. Een volger heeft het kiekje van Alana opgeslagen en op Twitter gedeeld.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Honey Boo Boo getransformeerd tot model voor Teen Vogue

Onlangs liet Alana zich nog in haute couture hijsen voor een shoot met Teen Vogue. De tiener vertelt in de augustus-editie van het blad dat mensen geen idee hebben wat de impact is van andermans drugs- en alcoholgebruik. Mama June heeft haar vermogen namelijk uitgegeven aan drugs en alcohol, waarna ze de voogdij over haar dochter verloor.

Tegenwoordig is Lauryn, Junes andere dochter, Honey Boo Boo's voogd. "Het is heel lastig. Ik wens dit niemand toe. (...) Toen het heel slecht ging met mijn moeder wist ik niet waar ik zou eindigen." Maar de realityster is 'trots' op hoever ze het heeft geschopt. Ze doet er alles aan om haar leven op orde te houden, terwijl ze ondertussen de band met haar moeder probeert te herstellen. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Moeder Honey Boo Boo gaat door lint en verwoest hotelkamer

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore