Entertainment

Huur nu het prachtige huis van Otis en Jean in Sex Education

29 september 2021 11:36 Aangepast: 29 september 2021 12:40
Beeld © Netflix

Vergaap jij je tijdens het kijken van 'Sex Education' iedere keer aan het huis van Otis en Jean? Zou jij daar ook weleens een nachtje door willen brengen? Nou, dat kan! De riante villa staat namelijk te huur.

Het is dus mogelijk om je net als Otis en Jean in Moordale te wanen. Ook al staat het huis in 'de echte wereld' in de Wye Valley in Herefordshire, vlak bij de grens van Wales.

De villa heeft de naam The Chalet en bestaat al ruim honderd jaar. Het staat in een gebied vol bossen waar je maximaal kunt genieten van de prachtige omliggende natuur.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Fans van Sex Education opgelet: er komt een vierde seizoen aan

In Sex Education zien we uiteraard vaak het exterieur van het huis, en allerlei andere mooie plekjes. Maar we zien niet alles. Zo heeft het huis een serre vol met planten, een zonnedek en een eigen bioscoopzaal. 

Je kunt met een groep van maximaal tien personen verblijven in The Chalet. Het kost aardig wat om in het huis te slapen en bovendien is het al helemaal volgeboekt tot en met februari volgend jaar. In maart kun je wel vier dagen op bezoek gaan. Dat kost dan ruim 3500 euro.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Doe het veilig: Sex Education seizoen 3 is vanaf nú te zien

Vlak voor het derde seizoen van Sex Education uitkwam, sprak onze Eric de Munck met een aantal castleden. Hoe dat gesprek ging, zie je hieronder.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore