Entertainment

Ellie Goulding deelt bizar verhaal over buikgriep-incident bij optreden

28 september 2021 16:53
Ellie Goulding Beeld © Getty Images

Artiesten maken de gekste dingen mee op tournee, maar de - op zijn zachtst gezegd - bijzondere ervaring van Ellie Goulding (34) tijdens een optreden op Coachella slaat alles. De zangeres vertelt in een aflevering van het Britse programma 'Never Mind The Buzzcocks’ ietwat gegeneerd over de keer dat ze met buikgriep op het podium stond. Tot zover niets bijzonders, kan gebeuren. Maar van de maatregelen die werden genomen om ervoor te zorgen dat alles goed ging, staan wij met onze oren te klapperen.

Ellie is als doorgewinterde artiest wel wat gewend, maar tijdens een optreden op het Amerikaanse festival Coachella kwam ze in een ietwat ongemakkelijke situatie terecht. Ze had namelijk buikgriep, maar the show must go on, en daarom kreeg ze van haar team een broekje met een poo trap door - zeg maar een ritssluiting aan de achterkant - om te dragen op het podium. En dat was nodig, want 'ik was bang dat er iets kon gebeuren daar beneden', vertelt de zangeres. 

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Ellie Goulding deelt eerste beeld van pasgeboren zoontje

Gelukkig was daar de band Kings of Leon. Die was namelijk tot in de puntjes op dit soort ongemakjes voorbereid. Door een kattenbak voor mensen in hun kleedkamer te plaatsen. Dat lees je goed. Ellie vertelt: ''Hetzelfde gebeurde bij een band, volgens mij was het Kings of Leon, maar dat weet ik niet zeker. Zij hadden een kattenbak die ze gebruikten om in te plassen, met andere mensen." Op de vraag van presentator Greg Davies of ze zelf ook gebruik heeft gemaakt van genoemde kattenbak, lacht ze vervolgens bevestigend. Ah, there's no business like showbusiness.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Zwangere Ellie Goulding krijgt steun van prinses Eugenie

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore