Ga naar de inhoud
Entertainment

Birgit Schuurman spreekt Netflix aan op te grote penis in Sex/Life

Waar lichaamsdelen in veel series vakkundig buiten beeld worden gehouden, is Netflix in 2021 druk bezig met taboes doorbreken. Een scène uit de derde aflevering van 'Sex/Life' liet bij kijkers wereldwijd de mond openvallen toen een mannelijk geslachtsdeel van bijzonder formaat héél duidelijk in beeld kwam. Ook Birgit Schuurman (44) zat perplex voor haar scherm, maar zij was minder blij met de grafische scène dan menig medekijker.

''Lijkt mij ook niet eens aangenaam, zo’n unit…''

Nadat Netflix Nederland gisteren een Instagram-bericht over de specifieke scène uit Sex/Life plaatste, was Birgit er snel bij met een reactie. Er zat haar blijkbaar altijd nog iets dwars over die scène. 'Ik had het veel interessanter gevonden als hij zich had omgedraaid en het bleek een extreem klein exemplaar te zijn. Dan was 'ie pas echt een great lover geweest dat ze toch zo in de ban van zijn liefdeskunsten was geweest zonder een soort Amsterdammertje tussen zijn benen gehad te hebben’, meldt de zangeres en actrice. Het moge duidelijk zijn, warm wordt ze er niet van. Sterker nog: 'Lijkt mij ook niet eens aangenaam, zo’n unit…', schrijft ze.

Birgit
lees ook:
Birgit Schuurman wil 'als het gegund is' kindje met jongere vriend

Veel mensen reageren op hun beurt weer op Birgits commentaar. Zo schrijft iemand cynisch: 'Vertel dat je partner een kleine penis heeft, zonder te vertellen dat hij een kleine penis heeft'. Een ander is het eens met Birgit: 'Hahaha ik ga stuk! Maar gelijk heb je.'

Birgit
lees ook:
Birgit Schuurman 'ontzettend blij' met band tussen vriend en zoon

Tijd te kort om het hele seizoen Sex/Life door te spitten naar die ene scène? Je kunt ook gewoon doorspoelen naar 19 minuut 50 in aflevering 3. Graag gedaan.