Entertainment

'Scheetje' Hans vertelt hoe het echt zit met zijn 'nieuwe liefde'

28 september 2021 11:50
Beeld © Talpa/SBS

Na een huwelijk van negen jaar is het over en uit tussen 'de scheetjes' Hans en Karin, bekend van 'Ik Vertrek'. Karin deed gisteren uitgebreid haar kant van het verhaal bij RTL Boulevard, maar dat relaas wordt nu door haar ex-scheetje in twijfel getrokken. Hans beweert tegenover radiostation Paradise FM dat Karin na haar vakantie nooit is teruggekeerd naar Bonaire, terwijl hij in het ziekenhuis lag.

"Ik vraag elke dag: 'Kom naar huis', maar ze komt niet"

Het koppel is niet op een goede manier uit elkaar gegaan, zo wordt duidelijk. Er is volgens Karin te veel gebeurd om het huwelijk te redden, dus is er al een advocaat ingeschakeld. "Eigenlijk heeft hij mij gewoon weggestuurd", stelt zij. "Het ging nergens om. Hij kwam te laat thuis, ik gaf hem een grote bek en we hebben drie dagen niet met elkaar gesproken."

Volgens Hans zit het verhaal iets anders in elkaar. Zo vertelt hij dat hij op 4 juni in het ziekenhuis is beland en dat zijn vrouw naar het buitenland is vertrokken om op vakantie te gaan. "In maart hebben we die vakantie al geboekt en ze was niet van plan om die vakantie uit te stellen. Toen heeft ze me hier gewoon in de steek gelaten. Daar was ik niet zo blij mee."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

De scheetjes gaan scheiden: 'Het komt nooit meer goed'

Het verhaal over de nieuwe liefde van Hans, dat Karin maandag in RTL Boulevard vertelde, noemt hij onzin. "Echt waar niet. Ik hou van Karin", vertelt Hans huilend. "Het is moeilijk." De vrouw die hem nu helpt bij het runnen van de minigolfbaan is gewoon een vriendin die bovendien al getrouwd is, stelt hij.

Die minigolfbaan kan Hans niet in zijn eentje bestieren, maar als Karin hem in de steek laat hoeft ze niet te rekenen op haar aandeel. "Dan raakt ze ook alles kwijt, natuurlijk." Ondanks alles hoopt Hans na drie maanden nog steeds dat zijn scheetje thuiskomt. "Ik vraag elke dag: 'Kom naar huis', maar ze komt niet." Op zijn berichtjes reageert ze niet, laat hij weten.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Karin over scheiding Scheetjes: 'Hans heeft al een nieuwe liefde'

In de video hieronder vertelt de zichtbaar aangeslagen Karin hoe de vork volgens haar in de steel zit.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore