Entertainment

Joop wil gevoelens voor Delphine niet meer verbergen: 'Er is een klik'

02 oktober 2021 13:58
Joop en Delphine in Temptation Island Beeld © Temptation Island: Love or Leave/Videoland

De single Joop (32) lijkt het in 'Temptation Island: Love or Leave' steeds gezelliger te hebben met Delphine (27). Helemaal na haar schokkende onthullingen over Bert (33). In een nieuwe aflevering van 'Temptation Love Therapy' vertelt Joop álles over hun speciale connectie.

"Na verloop van tijd word je toch hechter met elkaar en ontstaat er een klik"

Volgens Joop was die klik met Delphine er al een tijdje, maar nog niet zo 'aanwezig en zichtbaar' als in de meest recente aflevering van de ultieme relatietest. "Het bleef eerst bij af en toe een gezellig babbeltje, een beetje aftasten: wie is zij als persoon? En na verloop van tijd word je toch hechter met elkaar en ontstaat er een klik en band die je tijdens de tweede aflevering niet zou zien aankomen."

Hij voelde dan ook haar verdriet na het tweede kampvuur. "Ik voelde me automatisch geroepen om haar in ieder geval te steunen en te troosten", aldus Joop.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Bert uit Temptation Island reageert op foto met mysterieuze dame

Over niet zien aankomen gesproken: ook Bert had niet verwacht dat zijn lief hem zo snel zou vergeten, laat staan dat ze in de villa iemand zou vinden met wie ze zó graag tijd door wilde brengen dat ze hem niet eens kort wilde verlaten om haar bikini aan te trekken. Joop vertelt dat het moment in het zwembad 'gezellig ontstond'.

"Eén van ons was nog met kleding aan wat aan het rommelen en wilde een of ander kunstje doen op het water met die opblaasdingen, en die donderde erin", leg hij uit. "Dus we hadden met z'n allen zoiets van: let’s go, we gaan met z'n allen erin. En ja, dan is het wel fijner om in het water te zwemmen zonder kleren…"

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Arda uit Temptation Island 'geschrokken door de bekendheid'

Temptation Island: Love or Leave is elke donderdag te zien bij Videoland. Elke vrijdag doet een smaakmaker uit het programma zijn verhaal in Temptation Love Therapy. Alle afleveringen vind je hier.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore